WPP,6037
CloudTools
Vorige
Volgende

Team CloudTools


Dit is het CloudTools team dat jou dagelijks voorziet van reviews, interviews, tips en nieuws. Ben jij een specialist op het gebied van ICT, Finance,  HRM, CRM of Project Management en heb je zin om bij te dragen aan CloudTools? Neem dan contact op met Fieke Meijer.

Webbeheer Vakmedianet

Over Webbeheer Vakmedianet:


Bart (1987) is zelfstandig backend webdeveloper en gespecialiseerd in het koppelen van applicaties. Bart test voor CloudTools met name technisch gecompliceerde producten.


Victor de Pous

Over Victor de Pous:


Victor de Pous houdt zich sinds 1983 bezig met de rechtsaspecten van elektronische technologie en de informatiemaatschappij. Recent verschenen onder meer Het Nieuwe Werken in juridisch perspectief (2011) en Open Source Computing and Public Sector Policy (2011).


Tim Kieft

Over Tim Kieft:


Tim Kieft (1973) is ICT-ondernemer, blogger en schrijver van ‘Cloudsource je ICT!’. Hij studeerde strategisch management en organisaties aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 1998 helpt hij MKB-bedrijven bij het succesvol vernieuwen van hun ICT. De laatste jaren alleen nog op basis van cloud computing.


Over Simon Lemstra:

Saskia van der Elst

Over Saskia van der Elst:


Saskia is freelance consultant Intelligente Systemen en informatiemanagement en ontwikkelt chat bots. Zij schrijft over haar bevindingen met de nieuwste technologieën op het gebied van Marketing, CRM, Data management en Samenwerkingstools.


Robert Hertogs

Over Robert Hertogs:


Robert Hertogs is eigenaar van 2function en specialist in WordPress en functioneel ontwerp van websites. Robert is technisch bedrijfskundige, heeft een redactionele achtergrond en blogt over internet, technologie, software en webapps.


Reinier Willems

Over Reinier Willems:


Reinier is de bedenker van CloudTools en heeft een achtergrond in online publishing & advertising.


Redactie CloudTools

Over Redactie CloudTools:


De onafhankelijke redactie van CloudTools zijn professionals uit het vakgebied.


Pascale Petiet

Over Pascale Petiet:


Oprichter van Online Accountants MKB. Ondernemende accountants volgens het nieuwe werken: Betrokken, Eerlijk en Efficiënt.


Onno la Roi

Over Onno la Roi:


Onno la Roi is Testmanager bij De Testmanager BV: voor ondersteuning bij softwaretesten. Zijn ervaring in het testen en reviewen is de basis voor zijn inzet voor CloudTools.


Over Monica Gerritsen:

Miro Peters

Over Miro Peters:


Miro is freelance tekstschrijver met een professionele ICT achtergrond. Hij werkte eerder als systeemanalist en software implementatiespecialist gericht op business process redesign, functioneel ontwerp, testen en gebruiksvriendelijkheid. Miro volgde de opleiding informatiedienstverlening- en management In Maastricht met als specialisme de human-computer interface.


Maurice van der Woude

Over Maurice van der Woude:


Maurice van der Woude is General Director van Eurocloud Europa en vice-voorzitter van de Nederlandse tak. Van der Woude is tevens strategisch adviseur op het gebied van Cloud Computing.


Over Martijn Roskam:

Over Marco :

Levina Raven

Over Levina Raven:


Levina is freelance projectmanager met een achtergrond in communicatie en ICT. Ze is gespecialiseerd in website ontwikkeling, internet marketing en SEO.


Jerre Lubberts

Over Jerre Lubberts:


Jerre Lubberts werkt als adviseur en trainer bij World of Minds. Dit bedrijf richt zich op het versterken van de 'denk- en doe-kracht' van mensen, teams en organisaties. Niet alleen om tijd te besparen en het werkplezier te vergroten maar ook om veranderprocessen te versnellen. Dat doen ze o.a. door trainingen, personal coaching en door 'denksessies' te ondersteunen met een ervaren moderator en ‘livemindmapper’. Een denksessie kan een vergadering, strategie-, brainstorm- of kennis-sessie zijn, maar ook een project start-up of een paneldiscussie tijdens een congres.


Jan Huisers

Over Jan Huisers:

Gabor Landman

Over Gabor Landman:


Gabor Landman is CRM Nearsource specialist en geeft onafhankelijke CRM adviezen aan MKB ondernemingen.


Friso de Jong

Over Friso de Jong:


Friso is ondernemer en oprichter van platform ELFA, EEI platform en Factuurwijzer.nl.


Francesca de Coninck

Over Francesca de Coninck:


Francesca is freelance journalist, gespecialiseerd in de Finance & IT. Ze heeft een economische achtergrond en schrijft regelmatig over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van financiën en ICT.


Fieke Meijer

Over Fieke Meijer:


Fieke is freelance vertaler en schrijver en gespecialiseerd in ICT-gerelateerde producten. Zij heeft een Informatica-achtergrond en houdt zich ook bezig met nieuwsredactie.


Over Erik Ruijs:

Emiel

Over Emiel :


Emiel (1984) is een freelance multimedia journalist. Hij heeft een achtergrond in de ICT en schrijft regelmatig over digitale ontwikkelingen voor websites en magazines.


Detlef La Grand

Over Detlef La Grand:


Detlef is een co-creatie adviseur die innovatie in de digitale en
fysieke wereld met elkaar verbindt via sociale netwerken.


Charlotte van Regenmortel

Over Charlotte van Regenmortel:


Charlotte van Regenmortel heeft een eigen communicatiebureau genaamd VictorCharlyCharly Productions. Ze schrijft teksten voor diverse media, verzorgt de (eind)redactie en coördineert grotere projecten. Met een achtergrond als projectmanager in software voor de retail, volgt ze online ontwikkelingen en trends op de voet. Vooral ICT-toepassingen voor educatie-doeleinden hebben haar aandacht. VictorCharlyCharly is actief op verschillende sociale netwerken.


Cecile Bol

Over Cecile Bol:


Cecile heeft een eigen tekstbureau. Voor CloudTools verzorgt zij de eindredactie en de zoekmachine optimalisatie.


Arjan Zuidhof

Over Arjan Zuidhof:


Arjan geeft als zelfstandig adviseur kenniswerkers weer grip op hun Informatie, Inbox en Internet. Met een achtergrond in de IT weet hij precies welke tools daarbij passen.


Antoon Pot

Over Antoon Pot:


Antoon Pot is zelfstandig HR Adviseur. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in het HR werkveld. Een van zijn aandachtsgebieden in zijn werk is het optimaal inzetten van de aanwezige automatiseringssystemen binnen HR.


Anthony Bokslag

Over Anthony Bokslag:


Anthony Bokslag is afstuderend marketeer en schrijft over technologie, elektronica en lifehacking voor verschillende websites. Momenteel schrijft Anthony zijn bachelorthesis bij marketingbedrijf VisitSweden in Stockholm.


Annemiek van Goch

Over Annemiek van Goch:


Annemiek van Goch is freelance webredacteur.


Alexis van Dam

Over Alexis van Dam:


Alexis is trainer en facilitator bij netwerkorganisatie World of Minds. World of Minds richt zich op het versterken van de 'denk- en doe-kracht' van mensen, teams en organisaties. Alexis adviseert, traint en coacht mensen in toepassing van o.a. MindMapping, Snellezen, Cloudoplossingen en Het Nieuwe Werken. Daarnaast faciliteert hij denk-, strategie-, brainstorm- of kennissessies met LiveMindMappen en/of moderatie. Connection of Minds is een dienst die wordt gebruikt bij het live inzichtelijk maken van events en congressen.
Daarnaast is Alexis zelfstandig professional en adviseert, traint en spreekt bij MKB over SocialMedia en internetstrategie. Hij is bestuurslid bij JCI Haaglanden en Nyenrode VCV MarCom kring.


Alexander Houthuyse

Over Alexander Houthuyse:


Alexander is eigenaar van Houthuyse Consultancy en adviseur/trainer van de afdeling Informatiemanagement & ICT bij een landelijk kenniscentrum. Implementaties van bedrijfsbrede software oplossingen (ERP) bij organisaties in de opleidingsbranche vormen de basis van zijn ICT achtergrond. Daarnaast houdt hij zich bezig met website en webshop ontwikkeling, Open Source CMS en Internetstrategie.


Inschrijven voor de nieuwsbrief

Zoek online software

  
Stichting EuroCloud Nederland

Keurmerk E-factureren
  
SaaS 4 Channel