WPB,14345,saas-samenwerken
CloudTools
Vorige
Volgende

Print pagina E-mail alert Rss feed

Review Huddle: effectief project management en online bestanden delen
Review Huddle: effectief project management en online bestanden delen
Eindoordeel
Sterren: 5
Functionaliteiten
Sterren: 4_half
Gebruikersgemak
Sterren: 5
Data & Beveiliging
Sterren: 5
Kosten
Sterren: 5
De online project management en collaboratie software Huddle is een platform waarop gebruikers inloggen om samen te werken aan projecten en bestanden. De Software as a Service (SaaS) biedt functies om projecttaken, bestanden en contacten te beheren. Leden van het projectteam kunnen werkzaam zijn binnen de organisatie en het intranet of erbuiten. Denk aan tijdelijk ingehuurde externe adviseurs, ontwerpers, et cetera. Door het toekennen van taken en toegangsautorisatie blijven projecten beheersbaar.

Huddle is een werkomgeving waarbinnen leden van projectteams communiceren, coördineren en bestanden delen. Deze SaaS biedt verschillende instrumenten voor online samenwerking: brainstormen op virtuele whiteboards, discussiefora en in webconferenties, delen van documenten en agenda´s en het toewijzen van taken. Huddle online software is een complete oplossing voor ondernemers en freelancers die verschillende projecten uitvoeren en daarbij werken met documenten van klanten en leveranciers.

Huddle is te activeren door op de Try-it-now-knop op de Huddle website te klikken. Na het invullen van naam, email, telefoonnummer en bedrijfsnaam wordt de activeringsmail verstuurd door Huddle. Deze mail bevat een activeringscode die de nieuwe gebruiker direct naar het beveiligde gedeelte van de Huddle website brengt. Daar activeert de gebruiker zijn werkruimte (workspace) en kan direct bestanden uploaden, contacten uitnodigen en beginnen met werken. Het Huddle Dashboard bevat alle relevante informatie over de projecten waarbinnen de gebruiker actief is:
  • Agenda met afspraken, mijlpalen en deadlines
  • Takenlijst
  • Te bewerken of goed te keuren bestanden
  • Projectenlijst
  • Berichten
  • Nieuws
  • Beschikbare workspace
 
Binnen een workspace is door middel van tabbladen overzichtelijk onderscheid gemaakt tussen de verschillende functies: overzichten, whiteboards, taken, discussies, bestanden, vergaderingen, contacten en instellingen. Een gebruiker kan actief zijn binnen meerdere projecten en/of meerdere workspaces. Zo kan een gebruiker projecteigenaar zijn binnen zijn eigen workspace en tegelijkertijd zijdelings betrokken zijn bij een ander project, waarvoor hij een andere workspace dient te selecteren.


Huddle´s full text zoekalgoritme maakt alle toegevoegde informatie doorzoekbaar en multimedia files kunnen direct in de workspace met de Media Viewer bekeken worden.


Overzichtelijk online samenwerken

Huddle is verkrijgbaar in 12 talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees, Russisch en Japans. Een vertaling naar het Nederlands zit in de planning, maar voorlopig moeten Nederlandstalige gebruikers het nog even met één van bovenstaande talen doen. Gelukkig heeft Huddle een overzichtelijke gebruikersinterface en biedt veel ondersteuning via de Huddle website. Er is een interactieve demo, webinars en videos, een FAQ en een support pagina met knowledgebase en handleidingen. Alle gebruikers hebben recht op 24/7 hulp per email, Twitter of telefoon.

Goede beveiliging en toegang via de smartphone

De online software Huddle werkt op PC´s, BlackBerry, iPhone, iPad en Android en is uitstekend beveiligd op applicatie-, netwerk en fysiek niveau. Huddle biedt 256-bits SSL Encryptie via HTTPS, IP locking en Single Sign-on/LDAP. Alleen geautoriseerde gebruikers kunnen nieuwe projectleden uitnodigen of bestanden delen met contacten buiten Huddle. Toestemming tot lezen en bewerken kan per projectmedewerker en document geregeld worden.

Huddle garandeert 99.9% uptime en heeft een real-time duplicatieprocedure van alle informatie naar een tweede datacentrum op een andere locatie. Als additionele dienst biedt Huddle een tool die gebruikers in staat stelt data naar hun eigen servers te exporteren.

Kosten van de online projectmanagement tool

Huddle is gratis voor gebruikers die slechts 1 project managen. Gebruikers die meerdere workspaces en extra functionaliteit nodig hebben kunnen via de Huddle pricing page kosteninformatie inwinnen. De evaluatietermijn verloopt na 14 dagen, maar binnen die termijn is het niet noodzakelijk om creditcard informatie te geven. Betalende gebruikers hebben een 90 dagen adoptiegarantie. Dit houdt in dat Huddle garandeert dat binnen 90 dagen 100% van de eerste gebruikers getraind zijn en Huddle actief gebruiken. Zo niet, dan betaalt Huddle de eerste drie maanden abonnementsgeld terug.

Eindoordeel Huddle online collaboratie en projectmanagement software

De gratis versie van Huddle is een compleet pakket dat communicatie en filesharing effectief faciliteert. Een integratie met social media LinkedIn en NING is te vinden in de commerciële versie van Huddle.


TagsTags: samenwerken, online samenwerken, bestanden delen, filesharing, project management, huddle, collaboration
Saskia van der Elst

Over Saskia van der Elst:


Saskia is freelance consultant Intelligente Systemen en informatiemanagement en ontwikkelt chat bots. Zij schrijft over haar bevindingen met de nieuwste technologieën op het gebied van Marketing, CRM, Data management en Samenwerkingstools.Laatste Reviews: Samenwerken

Review Talky: simpel videochatten en schermen delen met iedereen Review Talky: simpel videochatten en schermen delen met iedereen
  Review Jive: sociaal netwerk voor teams en projecten Review Jive: sociaal netwerk voor teams en projecten
Review Ganttify: snel een gantt-grafiek maken vanuit Google Agenda Review Ganttify: snel een gantt-grafiek maken vanuit Google Agenda
  Review HipChat: chat en deel informatie met je team vanaf elk apparaat Review HipChat: chat en deel informatie met je team vanaf elk apparaat

Lees al onze reviews over online software en SaaS in de categorie: Samenwerken
Overzicht leveranciers online software en SaaS in de categorie: Samenwerken

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Populaire tags

samenwerken, online samenwerken, collaboration, bestanden delen, filesharing, project management, huddle


Zoek online software

  
Stichting EuroCloud Nederland

Keurmerk E-factureren
  
SaaS 4 Channel    

Cloudprovider.nl