WPB,11677,saas-crm
CloudTools
Vorige
Volgende

Print pagina E-mail alert Rss feed

IT-testdiensten Atos Origin in cloud
IT-dienstverlener Atos Origin introduceert een nieuwe oplossing op het gebied van IT-diensten in de cloud: Test & Acceptance Management Services. Hiermee kunnen klanten hun IT-projecten in de cloud uittesten.

Het programma zorgt ervoor dat het testen van een IT-project binnen de cloud gebeurt, in plaats van binnen het eigen bedrijfsnetwerk. Hierdoor veroorzaakt het testen geen overlast binnen de directe omgeving van het bedrijf, waardoor werkprocessen zonder problemen doorgaan.

Winnaar
De testdiensten vullen de bestaande Test & Management Service Catalogue aan en kunnen zowel afzonderlijk als met elkaar gebruikt worden. Atos Origin is onlangs voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot één van de beste IT-bedrijven van Nederland, zo bleek uit het jaarlijkse onderzoek van Management Team. In dit onderzoek worden Nederlandse managers gevraagd hun oordeel te geven over de kwaliteit van IT-dienstverleners.


TagsTags: cloud computing, test
Redactie CloudTools

Over Redactie CloudTools:


De onafhankelijke redactie van CloudTools zijn professionals uit het vakgebied.Laatste Nieuwsberichten: CRM

Onderzoek: De meest gebruikte online software onder startups Onderzoek: De meest gebruikte online software onder startups
  Met Letmelinkyou personen uit je social networks aan elkaar voorstellen Met Letmelinkyou personen uit je social networks aan elkaar voorstellen
Online influencers uitdaging voor marketeers Online influencers uitdaging voor marketeers
  Dell opent eerste Cloud R&D centrum Dell opent eerste Cloud R&D centrum

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Populaire tags

cloud computing, test


Zoek online software

  
Stichting EuroCloud Nederland

Keurmerk E-factureren
  
SaaS 4 Channel