WPB,11327,saas-crm
CloudTools
Vorige
Volgende

Print pagina E-mail alert Rss feed

Dell opent eerste Cloud R&D centrum
Dell koos voor Dublin als locatie voor zijn eerste Cloud Onderzoek en Ontwikkeling (R&D) centrum. Dit kondigde de Ierse premier Enda Kenny, de Ierse Minister van Financien Michael Noonan en de vice voorzitter van Dell Jeff Clarke aan. De Ierse regering steunt de technologische investeringen van Dell.

Met het onderzoekscentrum wil Dell zoveel mogelijk profiteren van de voordelen van cloud computing. Dit door het leveren van IT flexibiliteit en een verlaging van de kosten. Het centrum zal zich vooral richten op het ontwikkelen van OpenStack mogelijkheden, Storage-as-a-Service Solutions en Software-as-a-Service technologie. "We zijn blij dat we de voordelen van cloud computing en technologische oplossingen naar onze Europese klanten kunnen overbrengen, in zowel de overheid als de particuliere sector", zegt Steve Schuckenbrock, President Dell Services.

Dell Solution Center
Ander, maar al eerder aangekondigd nieuws, is dat op de Dell campus in Limerick het eerste Dell Solution Center wordt opgezet. Dit centrum is onderdeel van de eerdere plannen om 1 biljoen dollar in nieuwe technologische ontwikkelingen en oplossingen te investeren. Klanten krijgen hier hulp bij het toepassen van technologie in hun werk.


TagsTags: data, cloud computing
Redactie CloudTools

Over Redactie CloudTools:


De onafhankelijke redactie van CloudTools zijn professionals uit het vakgebied.Laatste Nieuwsberichten: CRM

Onderzoek: De meest gebruikte online software onder startups Onderzoek: De meest gebruikte online software onder startups
  Met Letmelinkyou personen uit je social networks aan elkaar voorstellen Met Letmelinkyou personen uit je social networks aan elkaar voorstellen
Online influencers uitdaging voor marketeers Online influencers uitdaging voor marketeers
  IT-testdiensten Atos Origin in cloud IT-testdiensten Atos Origin in cloud

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Populaire tags

cloud computing, data


Zoek online software

  
Stichting EuroCloud Nederland

Keurmerk E-factureren
  
SaaS 4 Channel    

Cloudprovider.nl