O,saas-samenwerken,,
CloudTools
Vorige
Volgende
Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15

Overzicht online software: Samenwerken

Tom's Planner

Tom's PlannerLees review:Sterren: 4
Een planning maken gaat eenvoudig met Tom's Planner. Met een paar klikken heb je een mooie Gantt-chart inclusief symbolen, kleuren en een index.

Naar de website van  Tom's Planner
Microsoft Online Diensten

Microsoft Online Diensten (BPOS)

Lees review:

Sterren: 4
Microsoft Online Diensten (BPOS) bestaan uit een reeks van ondernemingsproducten die via een hostingprogramma door Microsoft in samenwerking met partners wordt verkocht. Het pakket bestaat uit Exchange Online, Office SharePoint Online, Office Communications Online, Forefront Online Protection for Exchange en Office Live Meeting.
Sugartask

Sugartask

Projecten falen niet door een gebrek aan grafieken, rapporten en vergaderingen. Ze falen door een gebrek aan communicatie, overzicht en samenwerking! Met SugarTask.com zorgt u bij projecten en vergaderingen voor de essenti?le communicatie, samenwerking en overzicht binnen uw team.
Flock

Flock

Flock is een social web browser waarin je belangrijkste contactpersonen en websites samengebracht kunnen worden in één overzichtelijk scherm. Navigeren op het web en contact houden worden zo een stuk makkelijker.
TeamWox

TeamWox

Lees review:

Sterren: 2_half
Samenwerken in de Cloud: taken en documenten maar ook een koppeling met IP telefonie en servicedesk.
Kanbanpad

Kanbanpad

Lees review:

Sterren: 3
Kanbanpad is een gratis projectmanagementtool. Starten binnen 1o seconden, met mobiele versies voor de tablets en smartphone.
Cube

Cube

Lees review:

Sterren: 3_half
Met Cube kunnen tijd, kosten, taken, opbrengsten en taken van projecten worden geregistreerd en bijgehouden.
Creately

Creately

Lees review:

Sterren: 4
Met Creately maak en deel je eenvoudig professionele netwerk diagrammen, wireframes, flow charts, UML diagrammen en nog veel meer.
Dimdim

Dimdim

Lees review:

Sterren: 4
Met DimDim geeft u medewerkers tijdelijk toegang tot uw desktop. DimDim is handig voor het presenteren van werk en het delen daarvan. Omdat DimDim via de browser loopt hoeft u niks te installeren. U kunt met DimDim ook online chatten en via de webcam vergaderen.
Vitalist

Vitalist

Lees review:

Sterren: 3
Vitalist is perfect voor iedereen die zaken voor elkaar moet krijgen. Organiseer taken en projecten online. Vitalist GTD online is een online takenmanager, ontworpen op basis van David Allenīs Getting Things Done productiviteitssysteem. Vitalist organiseert taken in context-gebonden lijsten en maakt to-do-lijsten online toegankelijk in GTD-formaat zodat je ze altijd en overal kunt updaten.
Ardeco

IcarOS

IcarOS maakt het mogelijk op een veilige manier bestanden en informatie online uit te wisselen. IcarOS biedt ook een reeks zeer geavanceerde mogelijkheden. U kan er online databanken mee beheren. Of het nu om Access- of SQL-serverdatabanken gaat, in een wip maakt u een nieuwe databank, voegt u records toe of verwijdert u velden.
Yoono

Yoono

Lees review:

Sterren: 4_half
Yoono is makkelijke online software waarmee vanuit één plek verbinding gelegd kan worden met alle social network en instant messaging accounts. Ontvang alle statusupdates van belangrijke personen in uw netwerk, update uw eigen status en deel informatie.
IFTTT

IFTTT

Lees review:

Sterren: 3_half
IFTTT is een dienst waarmee automatisch taken kunnen worden gestart op basis van getriggerde gebeurtenissen op je sociale netwerk: IF This Than That.
Marvia

marvia.nl

Lees review:

Sterren: 4_half
Marvia printc.ms is een online tool waarmee u zelf professionele printmedia kunt cre?ren. U maakt in 3 simpele stappen printmedia die direct klaar zijn voor uw drukker. U heeft dus geen reclamebureau meer nodig. Voortaan beheert u eenvoudig uw eigen drukwerk.
Skype

Skype

Lees review:

Sterren: 4_half
Met Skype kun je telefonisch vergaderen via de computer (of met een speciale Skype-telefoon). Skype is gratis te gebruiken en u selecteert zelf de personen waarmee u een gesprek/vergadering wilt starten.
Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15

Zoek online software
  
Stichting EuroCloud Nederland

Keurmerk E-factureren
  
SaaS 4 Channel