C,saas-samenwerken,screenshare,aanbieders
CloudTools
Vorige
Volgende

Samenwerken

 -- Screenshare


Tom's Planner

Tom's PlannerLees review:Sterren: 4
Een planning maken gaat eenvoudig met Tom's Planner. Met een paar klikken heb je een mooie Gantt-chart inclusief symbolen, kleuren en een index.

Naar de website van  Tom's Planner
Hojoki

Hojoki

Hojoki is het communicatiecentrum voor diverse cloud tools. Hojoki concentreert all berichten in één berichtenstroom voor betere samenwerking. Ontvang alle berichten afkomstig uit diverse tools en beantwoordt ze direct vanuit Hojoki. Creëer conversaties met teamleden voor cloud tools die deze functionaliteit zelf niet bieden. Teamleden zonder Hojoki account kunnen gewoon via email meepraten.
Marvia

marvia.nl

Lees review:

Sterren: 4_half
Marvia printc.ms is een online tool waarmee u zelf professionele printmedia kunt cre?ren. U maakt in 3 simpele stappen printmedia die direct klaar zijn voor uw drukker. U heeft dus geen reclamebureau meer nodig. Voortaan beheert u eenvoudig uw eigen drukwerk.
KinetiCast

KinetiCast

KinetiCast biedt online presentatie software voor uw sales afdeling. Via KinetiCast kunt u via rapportages terugzien hoe gebruikers omgaan met uw presentatie. U kunt de presentatie versturen als link in plaats van een attachment.
Google Apps E-mail

Google Apps

Lees review:

Sterren: 4
Met Google Apps bespaart u op IT-kosten en geeft u werknemers meer mogelijkheden. Google Apps bevat onder andere Gmail, Google Documenten, Google Sites en Google Talk.
Zentation

Zentation

Lees review:

Sterren: 2_half
Zentation is een online presentatie software waarmee zzp-ers en/of organisaties video's en presentaties gemaakt in Powerpoint en Slideshare aan elkaar kunnen koppelen. Daarna volgt de online publicatie hiervan in de vorm van bijvoorbeeld een webinar. De gratis variant biedt basisfunctionaliteiten en ontwikkelde presentaties worden online met het publiek gedeeld.
BaseNet

BaseNet

BaseNet biedt u een ge?ntegreerde totaaloplossing. Doordat het systeem volledig via internet benaderbaar is, kunt u altijd en overal bij uw digitale kantoor. BaseNet biedt u ook de mogelijkheid om onderweg te beschikken over uw actuele agenda. Hiervoor kunt u gebruik maken van de BaseNet PDA Koppeling. Mobiliteit in werken wordt hiermee nog verder vergroot.
Ivengi

Ivengi

De projectmanagement tools van Ivengi kunnen in verschillende branches ingezet worden. Deze tools bevatten alles wat een bedrijf nodig heeft om een project in goede banen te leiden.
TeamLab

TeamLab

Lees review:

Sterren: 3_half
TeamLab is een multifunctionele online service voor samenwerking, document- en project management. De dienst is ontwikkeld door Ascensio System SIA, een snelgroeiend bedrijf dat IT-oplossingen maakt voor bedrijven en zelfstandigen. TeamLab maakt social networking en project management efficiënter en helpt bedrijven bij het oplossen van gangbare taken en het bereiken van resultaten.
Flock

Flock

Flock is een social web browser waarin je belangrijkste contactpersonen en websites samengebracht kunnen worden in één overzichtelijk scherm. Navigeren op het web en contact houden worden zo een stuk makkelijker.
Vitalist

Vitalist

Lees review:

Sterren: 3
Vitalist is perfect voor iedereen die zaken voor elkaar moet krijgen. Organiseer taken en projecten online. Vitalist GTD online is een online takenmanager, ontworpen op basis van David Allen┤s Getting Things Done productiviteitssysteem. Vitalist organiseert taken in context-gebonden lijsten en maakt to-do-lijsten online toegankelijk in GTD-formaat zodat je ze altijd en overal kunt updaten.
GroupTweet

GroupTweet

Lees review:

Sterren: 3
Of je nu met een kleine groep een bedrijfsaccount beheert of met duizenden een groepsaccount bijhoudt, GroupTweet stelt een onbeperkt aantal bijdragers in staat om vanuit hetzelfde Twitter account te tweeten. Voorzie als groep het Twitter account van content. De namen van bijdragers kunnen worden verborgen of worden getoond aan het begin of einde van iedere tweet.
Toodledo

Toodledo

Lees review:

Sterren: 4
Toodledo is online software waarmee takenlijsten bijgehouden kunnen worden. Ook beschikbaar voor iOS, Android en BlackBerry.
GroupCamp

GroupCamp

Lees review:

Sterren: 4_half
GroupCamp is een aanbieder van online samenwerkingstools, de zogenaamde cloud applicaties. Bijzonder geschikt voor het midden en klein bedrijf.
iMindMap

iMindMap

Lees review:

Sterren: 4
iMindMap Online is een web-based tool waarmee mindmaps vanaf elke plek en op elk tijdstip gecreëerd kunnen worden. Het is ook mogelijk samen te werken aan een mindmap. De cloud computing tool is onder andere handig voor teamwerk en studiegroepen.
KPN Online

Mijn Bedrijf Online

KPN biedt met "Mijn Bedrijf Online" vier verschillende diensten. Online Customer Relations Management, online boekhouden, online back-ups en telewerken.
Knoodle

Knoodle

Lees review:

Sterren: 3_half
Bedrijven kunnen met Knoodle online opleidingen samenstellen die cursisten overal en altijd mogen volgen en becommentariëren.
Clarizen

website Clarizen

Lees review:

Sterren: 3
Met de online projectmanagement software Clarizen kunnen organisaties online projecten managen. Voorgedefinieerde project templates zorgen voor een snelle start. Gantt charts, roadmaps, projecttaken, uren schrijven, issue registratie en vele andere opties zijn in de online tool beschikbaar. De software is beschikbaar vanaf 24,95 US Dollar per gebruiker per maand.
5pm

5pm

Lees review:

Sterren: 3
Op zoek naar een manier om beter georganiseerd te zijn? Manage projecten en taken online met 5pm. 5pm? is een intuïtieve web based projectmanagement tool. Het is het centrale punt voor project en takenmanagement, team collaboration, urenregistratie, rapportages en meer. 5pm is flexibel and eenvoudig in het gebruik - alles is binnen 2 kliks te bereiken. 5pm is beschikbaar in 22 talen.
ThinkFree

ThinkFree Online

Lees review:

Sterren: 3
Met ThinkFree Online kunt u overal en altijd uw documenten beheren en met anderen delen. ThinkFree is speciaal ontwikkeld voor compatibiliteit met smartphones. U heeft dus niet alleen toegang via de pc maar ook onderweg via uw telefoon met windows mobile.
Remember The Milk

Remember The Milk

Lees review:

Sterren: 4
Remember the milk is online software voor het maken en bijhouden van online to-do lijsten. Vergeet nooit meer de melk (of wat dan ook).
Sugartask

Sugartask

Projecten falen niet door een gebrek aan grafieken, rapporten en vergaderingen. Ze falen door een gebrek aan communicatie, overzicht en samenwerking! Met SugarTask.com zorgt u bij projecten en vergaderingen voor de essenti?le communicatie, samenwerking en overzicht binnen uw team.
Works360

Works360 Online materieelbeheer

Works 360 is een nieuwe online tool voor de bouwnijverheid om uw materieel gemakkelijk te beheren. Het is ideaal om te weten wat er gebeurd met uw materieel. U hoeft zich geen zorgen te maken over de VCA eisen, want Works360 voldoet hieraan. U krijgt dan ook bericht wanneer een materieel gekeurd dient te worden.
Zoho Work

Zoho Work

Zoho Work bestaat uit een pakket van meer dan twintig kantoor applicaties waarmee u bijna elk onderdeel van uw bedrijfsvoering kunt uitvoeren.
Socialbakers

Socialbakers

Lees review:

Sterren: 2
Socialbakers.com is één van de grootste social media statistics portals ter wereld. Wij specialiseren in statistieken voor: Facebook in verschillende landen, Facebook pages, Facebook applicaties, ontwikkeling op het Facebook platform, alsmede Facebook advertentiekosten, LinkedIn in verschillende landen en Twitter gebruikers. The Socialbakers.com is run by Socialbakers Ltd.
MediaFunnel

MediaFunnel

Lees review:

Sterren: 3
MediaFunnel is een gemakkelijk te gebruiken social media management systeem voor bedrijven die hun merk willen promoten en beschermen. Met MediaFunnel genereren teams meer consistente and relevante content voor het publiek van de organisatie, door eenvoudig meer medewerkers te betrekken bij het posten van Tweets, Facebook posts en andere social media content.
Bandit Software

Leankit Kanban

Lees review:

Sterren: 3_half
Medewerkers van zowel kleine als complexe organisaties kunnen met Leankit Kanban eenvoudig gezamenlijk projecten online beheren.
Huddle

Huddle

Lees review:

Sterren: 5
Huddle helpt beter samenwerken. Huddle is marktleider op het gebied van cloud collaboratie en content management. 90.000 bedrijven en overheidsorganisaties in meer dan 180 landen gebruiken de Huddle online software voor het managen van projecten, bestanden en contacten in de cloud, inclusief Disney, HTC en Kia Motors. Hubble werd opgericht in 2006 en heeft kantoren in Londen en San Francisco.
GetQuantify

GetQuantify

Lees review:

Sterren: 4
GetQuantify is een nieuwe tool die nog volop in ontwikkeling is, voor het zogenaamde real-time GTD en samenwerken. Alle communicatie en documenten samen op een plek in plaats van verspreid in allerlei losse e-mails
Pactum | Online contractbeheer

Pactum | Online contractbeheer

Eenvoudig al uw contracten beheren via het internet. Nooit meer vergeten een contract op te zeggen. Automatische alerts via e-mail. Na inschrijven, direct beschikking over uw eigen contractbeheer applicatie. Altijd en overal toegang tot uw contracten en documenten. Geen installatie of download van software, Pactum is web-based. 30 dagen gratis proberen!
VDX

VDX Virtual Office

Met Virtual Office hebt u altijd en overal een volledig Microsoft Office-pakket voorhanden. Wanneer u beschikt over een computer of laptop en een breedband internetverbinding, dan kunt u verbinding maken met deze Office omgeving.
Slideshare

Slideshare

Lees review:

Sterren: 3
Met Slideshare kunt u presentaties, video en documenten online publiceren en delen.
Toggl

Toggl

Lees review:

Sterren: 4_half
Tijd is geld. Daarom is het als ondernemer en ZZP'er handig om te weten waar je al je tijd aan besteedt. Toggl houdt op de seconde nauwkeurig een tijdregistratie bij. Aan de hand van veel statistieken en overzichten wordt duidelijk aan welke projecten is gewerkt en wat het opbrengt.
CoMindWare Taskmanagement

CoMindWare

Lees review:

Sterren: 3
CoMindWare is een krachtige maar makkelijke en gratis online software voor het beheren van dagelijkse terugkerende taken in uw bedrijf.
Zapier

Zapier

Lees review:

Sterren: 3_half
Zapier is een cloud tool om triggers (events) van de ene Cloud tool om te zetten in een actie op de andere cloud toepassing
Seavus DropMind

DropMind

Lees review:

Sterren: 4
DropMind is een intuïtieve mind mapping tool die je ondersteunt bij het bedenken, beheren en delen van ideeën en informatie. Door het visualiseren van je ideeën en informatie en ze in een handig formaat te presenteren, kun je makkelijker prioriteiten stellen, efficiënter werken en sneller beslissingen nemen.
Nebula

Nebula

Nebula is een nieuw soort werkplek, uit de cloud. Met een nieuwe filosofie: dat niet vooraf ge?nvesteerd hoeft te worden in een IT-omgeving die volledig op de organisatie is toegesneden. Medewerkers hoeven niet per se op kantoor te zijn om productief te zijn. Zij kunnen overal aan de slag, op een veilige en betrouwbare manier.
TweetDeck

TweetDeck

Lees review:

Sterren: 3_half
TweetDeck is een gepersonaliseerde browser waarmee je op de hoogte blijft van wat er om je heen gebeurt, verbonden met je contactpersonen op Twitter, Facebook, MySpace, LinkedIn etc.
Tgethr

Tgethr

Lees review:

Sterren: 3_half
Tgethr is een snel te bedienen online communicatie tool om groepen mee aan te sturen en beheren. Tgethr biedt veiligheid en privacy, simpele interface en e-mail encryption.
Mind42

Mind42

Lees review:

Sterren: 3
Mind42 (Mind FOR TWO) is een collaboration tool om ideeën te managen. Creëer mindmaps alleen, samen of met de hele wereld in een webgebaseerde tool. Voeg afbeeldingen, links en vertakkingen toe en zoom in of uit voor een beter overzicht. Mind42 is een web applicatie met WYSIWYG (What You See Is What You Get) comfort. De Mind42 editor ondersteunt keyboard shortcuts en 'klik en sleep' bewerking.
Symbaloo EDU

Symbaloo EDU

Lees review:

Sterren: 3
Met Symbaloo EDU is lesstof op het internet te delen met leerlingen. Alle school-links kunnen op ??n plek getoond worden zonder dat inloggen nodig is. De online software biedt themapagina's over o.a. rekenen en taal. Symbaloo werkt ook op het Digibord.
GetFlow

GetFlow

Lees review:

Sterren: 3_half
GetFlow is online software om taken en acties in te voeren. Interessant voor kleinschalige projecten met meerdere medewerkers.
Cebecon

SQUARE: software voor VCA, ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS - Cebecon

Cebecon ontwikkelt online software voor document management, training management, risk management, audit en inspection management. Er zijn specifieke modules voor het beheren van een VCA certificaat, een ISO 9001 / 14001 of een OHSAS 18001 systeem. Ook de arbo wetgeving is in SQUARE opgenomen, waardoor het voldoen daaraan een stuk eenvoudiger wordt.
ActiveCollab

ActiveCollab

Lees review:

Sterren: 4_half
ActiveCollab is een project management & collaboration tool die u over uw eigen server of locale netwerk kan draaien. ActiveCollab biedt de mogelijkheid om samen te werken met uw team, clienten en aannemers in een makkelijk te gebruiken omgeving.
TeamViewer

TeamViewer

Lees review:

Sterren: 4_half
TeamViewer is de alles-in-een oplossing voor toegang op afstand en support via het internet. TeamViewer brengt binnen enkele seconden over de hele wereld een verbinding tot stand met elke PC of server.
AllinOneSoftware

AllinOneSoftware

Met AllinOneSoftware CRM kunt eenvoudig uw contacten en communicatie beheren. Er zijn koppelingen voor Office, email en mobile. Zonder zoeken heeft u alle communicatie netjes bijeen.
PIEmatrix

PIEmatrix

PIEmatrix biedt online project management software waarmee u complexe werk- en denkprocedures duidelijk kan opstellen in online rapporten.
pLAN8 Consultancy@Development B.V.

mijnrooster.nl

Lees review:

Sterren: 3_half
Mijnrooster is het eerste en meest ervaren web-based personeelsplanning systeem in Nederland. MijnRooster bundelt online uw arbeidsprocessen, roosters, personeelsdata en bedrijfsgegevens op een gebruiksvriendelijke en effectieve manier. Dankzij een veilige omgeving die 24/7 toegankelijk is, biedt mijnRooster een helder overzicht van de planning en administratie van uw personeel.
Assistly

Assistly

Lees review:

Sterren: 3
Met de Software-as-a-Service van Assistly kunnen alle gesprekken in de social media worden bijgehouden en automatisch worden geordend. Er kan direct worden gereageerd op vragen via e-mail, maar ook kan er mee worden meegedaan in gesprekken op Facebook of Twitter. De data die wordt verzamelt, en de reactie daarop van het personeel, kunnen via Assistly worden geanalyseerd.
Clear IT Consulting

Clear IT Consulting

Met meer dan 10 jaar ervaring is Clear IT Consulting ??n van de toonaangevende Lotus Domino experts in Nederland. Onze diensten: - Realisatie van maatwerkapplicaties voor diverse opdrachtgevers - Projectmanagement/Adviserend ICT - Onderhoud bestaande applicaties - Systeemintegratie Daarnaast is Clear IT Consulting aanbieder van het DaaS concept (SaaS-oplossing).
Evernote

Evernote

Lees review:

Sterren: 4_half
Bewaar je ideeën, dingen die je leuk vindt, dingen die je hoort en dingen die je ziet. Evernote werkt op bijna alle computers, telefoons en mobiele apparaten. Zoek op titel, label of zelf gedrukte en handgeschreven tekst in afbeeldingen.
Mett

Mett website

Mett verbindt mensen die in projecten of netwerken samenwerken en maakt informatie online beschikbaar. Mett bestaat uit praktische hulpmiddelen en biedt alles om snel een virtueel kantoor, community of projectwebsite op te zetten.
Eggbase

Eggbase

Eggbase biedt u een uitgebreide set online project managements tools, state-of-the-art, veilig, volledig Nederlandstalig en eenvoudig in gebruik. U kunt er ??n of tientallen projecten tegelijkertijd in managen.
Team Apart

Team Apart

Met Team Apart kunt u gratis een werkgroep beheren en online communiceren via webcam/microfoon. Team Apart is de oplossing als u real-time idee?n en schetsen wil delen via een digitaal whiteboard. De optie om een digitaal notepad te gebruiken maakt Team Apart ideaal om to-do lijsten op te maken en af te werken.
Teamly

Teamly

Lees review:

Sterren: 2_half
Teamly is een collaboration tool dat gebruikers en hun team helpt te focussen op belangrijke zaken, de topprioriteiten van de dag, week, maand of het kwartaal. Teamly is online teamwerk software die je bedrijf helpt meer succesvol te zijn door eenduidige richting aan te geven waardoor mensen effectiever werken. Prettig samenwerken met collegas en het verkrijgenvan erkenning voor je prestatie
nuTijd

nuTijd

Lees review:

Sterren: 4
nuTijd biedt u een voordelige oplossing voor het registreren van gemaakte uren vanaf elke locatie. U beschikt over een compleet pakket zonder hoge kosten, installatie problemen of handmatige updates.
Forscale

Forscale

Forscale maakt van Google Apps de ideale projectomgeving. Met het gratis ProjectWeb maakt u in een handomdraai een planning inclusief WBS, Gantt, resources en kosten. WebPlanner voegt professionele functies toe aan ProjectWeb.
TeamWork Live

TeamWork Live

TeamWork Live biedt online project management voor meerdere personeelsleden. Gebruik TeamWork Live om uw projecten effici?nter te laten verlopen en samenwerking te stimuleren.
Campfire

Campfire

Campfire voor online meetings maakt deel uit van de 37signals suite. Andere producten uit deze suite zijn: Basecamp voor project management, Highrise voor contact management en Backpack for interne communicatie. The 37signals Suite biedt collaboration software die iedere dag het werk van meer mensen productiever en prettiger maakt.
mr.Watson

mrwatson.com

mr.Watson is de gratis, zakelijke netwerksite waar professionals samenwerken als ambassadeurs van het bedrijf. Het zakelijke platform dat wil bijdragen aan het succes van het MKB, haar medewerkers en de zzp?er door samenwerken logisch en simpel te maken.
Cube

Cube

Lees review:

Sterren: 3_half
Met Cube kunnen tijd, kosten, taken, opbrengsten en taken van projecten worden geregistreerd en bijgehouden.
BackOffice MKB

BackOffice MKB

Uw eigen applicaties en data overal toegankelijk met het online kantoor van BackOffice MKB. Een bijkomend voordeel is dat u niet of nauwelijks hoeft te investeren in automatisering. Veilig? Ja, veiligheid en gemak staan voorop bij de functionaliteit van onze office online dienst. Altijd backups en al uw gegevens bij de hand. Dat is online kantoor van BackOffice MKB.
Smartsheet

Smartsheet

Lees review:

Sterren: 4
Volg, plan en rapporteer projecten, sales trajecten en andere werkzaamheden van uw teams met Smartsheet. Smartsheet biedt een groot aantal sjablonen voor verschillende doeleinden en ieder soort project.
Eventbrite

Eventbrite

Lees review:

Sterren: 4
Met de online software van Eventbrite kunnen in een handomdraai gratis en betaalde events worden georganiseerd, afgerekend, gepromoot en beheerd.
Ilinqu

Ilinqu

Ilinqu is een compleet ge?ntegreerde online communicatiedienst (video, chat, audio, web conferencing, file en window sharing, HTML) voor al uw interne en externe bedrijfscommunicatie. Met Ilinqu zijn uw medewerkers en relaties op afstand dicht bij elkaar en beschikken ze over dezelfde communicatiemogelijkheden als in een persoonlijk fysiek gesprek.
Lovely Charts

Lovely Charts Online Edition

Lees review:

Sterren: 3
Onze meest simpele app is Lovely Charts Online Edition. Diagrammen worden gemaakt om te communiceren. Elk beschikbaar symbool in Lovely Charts is ontworpen met liefde, zodat je mooi uitziende diagrammen kunt maken die imponeren, overtuigen en verleiden ? zelfs als je geen enkel talent voor ontwerpen hebt. Lovely Charts is een simpele, efficiënte online software.
Viadesk

Viadesk.nl

Lees review:

Sterren: 4_half
Viadesk is de online social & professional collaboration tool voor u, uw collega's en relaties.
Planio

Planio

Lees review:

Sterren: 4
Planio is een online projectmanagement tool voor het plannen en beheren van projecten. Ideaal voor zowel interne als externe projecten. Planio biedt aanvullende apps zoals een ticketsysteem met time-tracking, fora, wiki's en een nieuwssysteem.
ENGAGE Modeler

EngageModeler

Met ENGAGE Modeler kunt u eenvoudig processen bespreekbaar maken met medewerkers. ENGAGE Modeler is de basis voor procesverbetering; doorlooptijden verkorten, callcenter inrichten, handboek maken, certificering, invoering nieuw IT systeem etc. ENGAGE Modeler werkt volledig via het web en is binnen 1 dag in te zetten en te gebruiken.
Central Desktop

Central Desktop

Lees review:

Sterren: 4
Central Desktop is een online software voor het managen van kleine en grote projecten. Bedrijven en teams kunnen deze service gebruiken om informatie te delen en meetings te organiseren in een beveiligde online omgeving.
Audio-Web-Conferencing.com

Webbx Meeting Center

Webbx Meeting Center biedt een online platform om te communiceren met uw personeel, partners of klanten. Alles wat u nodig heeft is een telefoon/ internetverbinding en een webbrowser. Met Webbx kunt u gemakkelijk dia's en spreadsheets delen en personeel inzage geven in bestanden.
Mindomo

Mindomo

Lees review:

Sterren: 3
Mindomo is een tool die helpt de gedachtenstroom op gang te brengen door het vastleggen van fragmenten in een mindmap. Hierdoor kun je afstand kunt nemen en de structuur zien die ten grondslag ligt aan je ideeën. Mind mapping is de beste manier om iets te begrijpen. Mindomo respecteert je tijd, met zorgvuldig overwogen functies, platform flexibiliteit, een snelle set-up, en een kort leerproces
Ganttify

Ganttify

Lees review:

Sterren: 3_half
Ganttify is een handig online gereedschap om snel Gantt-grafieken te maken van data uit Google Agenda, Basecamp of Trello.
Task2Gather

Task2Gather

Task2Gather is een gratis online taakmanagement tool voor het beheren en delen van taken en projecten. Een simpele, rechttoe rechtaan oplossing. Beschikbaar voor zowel PC als iPhone en Windows Mobile.
Chrometa

Chrometa

Lees review:

Sterren: 3_half
"Track your time": zonder notities of timers je uren registreren. Chrometa doet dit automatisch en in de juiste categorie voor jou.
TwentyFeet

TwentyFeet

Lees review:

Sterren: 4
TwentyFeet voegt op een gebruiksvriendelijke manier statistieken samen waardoor een overview te creëren is van de accounts op Twitter, Facebook, YouTube, bit.ly, Google Analytics, Myspace en andere sociale media. Krijg inzicht in de belangrijkste prestatieindicatoren van uw social media en ontvang een waarschuwing wanneer deze sterk veranderen.
Projectmanager.com

Projectmanager.com

Met Projectmanger.com managet u uw projecten online. Projectmanager.com biedt naast project planning functionaliteiten als risico en issue management, het monitoren van kosten en uitgebreide rapportages.
WebEx

WebEx

Lees review:

Sterren: 4
WebEx biedt diensten die het mogelijk maken om op afstand samen te werken. U kunt online presentaties delen, documenten laten zien en demonstraties geven. Brainstorm in real time en cre?er op deze manier effici?nter idee?n.
idiligo

idiligo

idiligo verandert het contact met uw klanten. Het is de moderne manier van communiceren tussen een fysiek klantbezoek en telefoongesprek in.
Efficy

Efficy

Efficy CRM is de 'missing-link' tussen front en back office. Door de combinatie en koppeling van bestaande functies is CRM software van Efficy Nederland geschikt voor elk type bedrijf. Zo kunt u met CRM software van Efficy snel en makkelijk e-mails versturen, ontvangen, beheren en volgen. Ook brieven, faxen en documenten zijn makkelijk te centraliseren en te vinden in Efficy CRM.
Dropbox

Dropbox

Lees review:

Sterren: 4_half
Met Dropbox kunnen bestanden worden uitgewisseld en gesynchroniseerd. De online opslagservice biedt gratis 2 gigabyte opslag en is ge?ntegreerd met de verkenner.
LiveChat

livechat

Lees review:

Sterren: 4
LiveChat is chat software waarmee een bedrijf via de eigen website direct contact kan leggen met websitebezoekers en vice versa. De online software is vooral interessant voor vertegenwoordigers, maar kan ook als helpdesk dienen.
OnlineAfspraken

www.OnlineAfspraken.nl

Online reserveringssysteem voor websites. Door de online agenda te integreren in uw website, bent u 24 uur per dag bereikbaar voor uw huidige en nieuwe klanten. Ons online reserverings-systeem wordt toegepast in onder andere de volgende branches; kappers, beautysalons, fitness, fotografen, artsen, fysio-therapeuten, restaurants, tennis/squash etc
Snapper werkomgeving

www.msnapper.nl

Snapper biedt precies die functies die het delen van kennis & informatie vereenvoudigen. Dit maakt samenwerking effici?nter en helpt bij het nemen van de juiste beslissingen. Deel direct idee?n, documenten, afspraken, nieuws en foto's met collega's. Simpeler kan niet.
Asana

Asana

Lees review:

Sterren: 4
Asana is een takenmanager die werkstromen in taken verdeelt. Dit leidt tot moderne samenwerking en communicatie en meer co÷rdinatie met minder vergaderingen. Synchroniseer teams door concentratie van ideeën, plannen en taken en bereik hogere, interessantere doelen. Asana is snel, licht en gemakkelijk bruikbaar. Asana werd opgericht door Facebook veteranen Dustin Moskovitz en Justin Rosenstein.
ContractPal

ContractPal

ContractPal biedt u electronic contracting processes. Laat documenten en contracten online of telefonisch tekenen en archiveren. Volg uw formulieren, applicaties en contracten online of via het gebruik van uw mobiele telefoon.
Bitrix24

Bitrix24

Essentially Bitrix24 is Yammer (social enterprise) plus BaseCamp (project management) plus Zoho (CRM) plus DropBox (file sharing and online doc management) and a few minor things (calendars, planners, work reports, gantt charts, etc). The service is 100% free to small companies (those with 12 employees or fewer).
Scriblink

Scriblink

Lees review:

Sterren: 4
Scriblink is een gratis digitaal whiteboard waarop in real-time samengewerkt kan worden. Het heeft de voordelen van pen en papier en tegelijkertijd hoeft niet iedereen op dezelfde plek en dezelfde tijd aanwezig te zijn.
New Day at Work

New Day at Work

New Day at Work is een compleet bedrijfssoftware product in de cloud voor het MKB. Maatwerk software voor een eerlijke prijs. Zodat alle kleine en middelgrote bedrijven gebruik kunnen maken van cloud bedrijfssoftware op maat, zonder enorm te hoeven investeren.
Profilactic

Profilactic

Lees review:

Sterren: 3
Profilactic is een social media aggregator en lifestreaming service waarmee al uw online activiteiten en die van de belangrijke personen om u heen gevolgd kunnen worden. 190 social sites worden standaard ondersteund door Profilactic, maar eigen sites kunnen makkelijk toegevoegd worden. De lifestream is ook makkelijk te koppelen aan een WordPress blog.
Skype

Skype

Lees review:

Sterren: 4_half
Met Skype kun je telefonisch vergaderen via de computer (of met een speciale Skype-telefoon). Skype is gratis te gebruiken en u selecteert zelf de personen waarmee u een gesprek/vergadering wilt starten.
Netviewer

Netviewer

Verhoog met Netviewer uw flexibiliteit in de projectwerkzaamheden. Of het nu een MKB onderneming is of groot concern: Projecten horen absoluut bij de dagelijkse gang van zaken. Projectleiders en leden staan daarbij steeds meer voor de uitdaging geografisch verdeelde teams te vormen.
Appointy

Appointy

Lees review:

Sterren: 4_half
Appointy is een geavanceerde online scheduling software tool voor bijvoorbeeld salons, kappers en wellness centra. Met Appointy krijgt u de mogelijkheid om uw cli?nten online diensten te laten kiezen en afspraken te laten inboeken.
Gist

Gist

De gegevens van uw contactpersonen bevinden zich op verschillende plekken. In e-mails, op social networks en op een groot aantal andere plekken. De online software van Gist brengt de contactgegevens op een plek samen waardoor u een overzicht krijgt van uw volledige netwerk en u makkelijk een contactpersoon terug kunt vinden.
NetVibes

NetVibes

Lees review:

Sterren: 3
Met NetVibes kan een startpagina met meest gebruikte websites gecreëerd worden. Op een dashboard kunnen widgets met onder andere e-mail, social media en nieuws geplaatst worden. Bedrijven kunnen een NetVibes dashboard instellen om informatie over een onderwerp te halen uit social media, nieuws, web apps en online software.
Google Alerts

Google Alerts

Lees review:

Sterren: 4_half
Met Google-meldingen ontvangt u via e-mail updates van de nieuwste zoekresultaten op Google (web, nieuws enz.) gebaseerd op de zoekopdracht of het onderwerp dat u hebt opgegeven.
LogMeIn

LogMeIn homepage

Lees review:

Sterren: 4
De online software leverancier LogMeIn heeft het volgende productassortiment: - LogMeIn Central - LogMeIn Free - LogMeIn Pro - LogMeIn Hamachi - LogMeIn Backup - LogMeIn Ignition - LogMeIn Rescue - join.me - RemotelyAnywhere Een greep uit de functionaliteiten: - Op afstand beheren van pc's, Mac computers of smartphones - On demand support - Backup diensten - File & desktop sharing
Planio

Planio

Planio is de perfecte basis voor het plannen en uitvoeren van online projecten. Planio biedt de mogelijkheid om in een samenwerkingsverband bestanden te managen, wikis en forums te cre?ren, een interactief nieuwsportaal met milestones en automatisch gegenereerde Gantt charts.
Thinfactory

Mail Plus

Mail Plus levert u toegang tot uw mailbox over het internet of online via uw PDA of Blackberry, waardoor dit een betaalbare en ideale oplossing is voor de mobiele gebruiker. Door gebruik te maken van onze Webmail oplossing op basis van Microsoft Exchange, beschikt u over een volledige en professionele mailomgeving vergelijkbaar met Microsoft Outlook.
Contaxio

Contaxio

Lees review:

Sterren: 3
Contaxio is een 2e generatie sociale media contact management systeem. In 2011, ?Whitley Media? en ?hearforward? bundelden hun krachten en ontwikkelden het ?My Tweeple platform? in een nieuw produkt: Contaxio. Contaxio is de nieuwe standaard voor Twitter contact management and zal zich blijven ontwikkelen door middel van verdere integratie met andere sociale netwerken.
Dabbleboard Inc.

Dabbleboard.com

Dabbleboard is een tool om online brainstormen en samenwerken gemakkelijker te maken. De software werkt intuïtief door de handige functionaliteiten als drag and drop en het detecteren van vormen. Gebruikers werken gelijktijdig aan een tekening delen hem eenvoudig met anderen.
Prezi

Prezi

Lees review:

Sterren: 4
Met Prezi maakt u online en in een handomdraai de mooiste geanimeerde presentaties. Met Prezi geeft u geen saaie presentatie, maar vertelt u een verhaal.
Todoist

Todoist

Lees review:

Sterren: 3
Todoist is een takenmanager voor het verhogen van de persoonlijke productiviteit. Manage taken vanuit je inbox, browser, desktop, of mobieltje. Voor mensen die weten dat persoonlijk succes bestaat uit kleine dagelijkse taken. Haal meer uit je dag door kleine taken te automatiseren. Wees sneller georganiseerd dankzij onze hoge online performance met dank aan Todoist's exclusieve HTML5 technologie.
Manymoon

manymoon

Lees review:

Sterren: 4
Met de projectmanagement software van Manymoon zijn bestanden, links, taken, gedachten en evenementen te delen met geselecteerde contactpersonen en te koppelen aan projecten. Je houdt volledige controle over de informatie die je deelt.
Microsoft Online Diensten

Microsoft Online Diensten (BPOS)

Lees review:

Sterren: 4
Microsoft Online Diensten (BPOS) bestaan uit een reeks van ondernemingsproducten die via een hostingprogramma door Microsoft in samenwerking met partners wordt verkocht. Het pakket bestaat uit Exchange Online, Office SharePoint Online, Office Communications Online, Forefront Online Protection for Exchange en Office Live Meeting.
Findmyshift

Findmyshift

Lees review:

Sterren: 4
Met Findmyshift kunt u simpel en snel online roosters maken voor u en uw personeel. Cre?er en deel uw roosters altijd en overal in iedere web browser. Om Findmyshift te kunnen gebruiken hoeft u niks te downloaden of te installeren.
ecOrganizer

ecOrganizer

ecOrganizer is een volledig ge?ntegreerd relatie-, project- en organisatie-beheersysteem met extra modules voor offertes, facturatie, tijdregistratie, orderverwerking en planning. Per relatie zijn meerdere projecten aan te maken en bij te houden die alle bijbehorende afspraken, taken, notities, berichten en zelfs koppeling naar externe bestanden (b.v. Office documenten) omvatten.
Wisdomap

Wisdomap

Wisdomap is een innovatieve web-based mindmapping software tool die helpt bij het organiseren van uw projecten en een verzamelpool biedt met extra informatie.
Ohja.nl - Je digitale geheugensteuntje...

ohja.nl

Heb je ook dat gevoel dat je duizend dingen tegelijk moet onthouden en dan nog alles vergeet? Overal slingeren briefjes en todo-lists, waarop een hele waslijst taken staat, maar je vergeet er telkens op te kijken? Met ohja.nl kun je al je taken op ??n plaats bijhouden en samen met collega's aan projecten werken. Gebaseerd op Getting Things Done van David Allen. Maak nu een gratis account aan!
Perrit

Perrit

Vergaderen via internet kan u veel tijd en vooral geld besparen. Op basis van Microsoft technologie biedt Perrit interessante mogelijkheden voor online vergaderen. Een van de grootste voordelen is dat u niet hoeft te investeren in aparte software of hardware maar dat wij gebruik maken van basis technieken van Microsoft.
Zapproved

Zapproved

Zapproved biedt een online platform waarmee beslissingstrajecten binnen een bedrijf kunnen worden versneld. U kunt met Zapproved voorstellen doen, samen met uw medewerkers beslissingen nemen en via een simpele interface feedback leveren.
TeamWox

TeamWox

Lees review:

Sterren: 2_half
Samenwerken in de Cloud: taken en documenten maar ook een koppeling met IP telefonie en servicedesk.
Flowr

Flowr

Lees review:

Sterren: 4
Online samenwerken in een Facebookachtige interface. Integratie met Google Apps. Ook beschikbaar voor iPhone, Android en iPad.
VCASMO

VCASMO

VCASMO biedt u de mogelijkheid om online een multimediale presentatie vorm te geven. VCASMO is gratis en simpel in gebruik.
Project Drive

Project Drive

Lees review:

Sterren: 4
Project Drive is web-based projectmanagement software met bijzonder veel ondersteuning voor de 'workflow' en mogelijkheden tot aanpassen 'naar eigen smaak'. Behalve planning biedt het ook mogelijkheden voor urenregistratie en budgetbeheer.
Podio

Podio

Lees review:

Sterren: 4_half
Podio heeft een SaaS ontwikkeld die organisaties in staat stelt een sociaal netwerk binnen het bedrijf te integreren. Daarnaast bevat de online software Spaces (digitale werkomgevingen) om bedrijfsprocessen te automatiseren. Voorbeelden zijn: Project Collaboration Lead & Sales Management Recruiting Online samenwerken en kennisdelen staat in deze software centraal.
Zoho Docs

Zoho Docs

Lees review:

Sterren: 3_half
Met Zoho Docs slaat u uw documenten veilig online op. Deel uw bestanden en foto's gemakkelijk online. Laat meerdere gebruikers real-time gelijktijdig aan een document werken en samenwerken. De beheerder kan met Zoho Docs controle uitoefenen over zijn gebruikers. Beheerder kan gebruikers toevoegen en specifieke rechten aan de gebruikers beperken of toestaan om veiligheid te verzekeren.
ProofHub

ProofHub

Lees review:

Sterren: 3_half
ProofHub is een online project management oplossing waarmee u simpel en georganiseerd samen aan projecten werkt. ProofHub biedt file sharing, e-mailkoppeling en instant messaging.
Google Documenten

Google Documenten

Lees review:

Sterren: 4_half
Met Google Documenten kunt u online documenten, spreadsheets, formulieren en presentaties maken. Geef eenvoudig de e-mailadressen op van de mensen met wie u een document wilt delen, en stuur hen een uitnodiging. Meerdere mensen kunnen tegelijkertijd bestanden bekijken en wijzigingen aanbrengen.
MediaFire

MediaFire

Lees review:

Sterren: 3_half
Bedrijven kunnen met MediaFire eenvoudig bestanden in de cloud opslaan, documenten uitwisselen en samenwerken aan bestanden.
Shiftboard

Shiftboard

Lees review:

Sterren: 2_half
Shiftboard biedt online planningsoftware voor bedrijven, overheid, onderwijs en non-profit, gericht op 25-10.000 gebruikers.
Taskpoint

Taskpoint Online Project Management Software

Lees review:

Sterren: 2_half
Taskpoint Online Project Management Software laat u online plannen cre?ren en delen met uw collega's. Plan taken in, stel resources aan en monitor online de vooruitgang van het project. Met Taskpoint plant u projecten in slechts luttele minuten.
Yammer

Yammer

Lees review:

Sterren: 4_half
Verstuur korte tekstberichten naar mensen op het werk. Met Yammer kunt u vragen stellen, nieuws delen, idee?n genereren, documenten delen en updates over de huidige status van u of uw project plaatsen.
Blue Jeans

Blue Jeans

Lees review:

Sterren: 3_half
Blue Jeans is een cloud oplossing voor het organiseren van (video) vergaderingen gewoon via de browser, zonder extra software te hoeven installeren. Deelnemers kunnen gebruik maken van reeds bestaande installaties van Skype, Room System (Cisco/Tandberg, Polycom, LifeSize), Microsoft Lync of zelfs Google Video Chat.
Socialmention

Socialmention

Lees review:

Sterren: 3_half
Socialmention werkt hetzelfde als Google Alerts maar dan voor social media. Ontvang dagelijks e-mail alerts over bijvoorbeeld uw merk, bedrijf, CEO, marketing campagne of concurrenten.
Bizinline

www.bizinline.nl

Bizinline is een innovatieve online projectmanagement oplossing waarmee organisaties in staat worden gesteld om projecten en programma's in goede banen te leiden, eenvoudig samen te werken met zowel interne als externe partijen en een helder management biedt van de voortgang, kosten, activiteiten en resources. Daarnaast alle informatie, documentatie en communicatie online op een centrale plek.
Timewax

Timewax

De project management software van Timewax vereenvoudigt het voeren van de projectadministratie. Timewax biedt ??n project tool voor het vastleggen en onderhouden van planningen, begrotingen, rapportages en documenten.
AlertA Contractbeheer Software

AlertA Contractbeheer Software

AlertA is een contractenbeheersysteem dat u helpt om een efficiënt en effectief contractenbeheer te voeren binnen uw organisatie. Ontvang tijdig herinneringen voordat contracten verlengd worden, blijf op de hoogte van uw verplichtingen, vind contracten gemakkelijk terug en koppel uw agenda. AlertA wordt gehost in de cloud, of veilig op een server in uw eigen beheer.
GoToWebinar

GoToWebinar

Lees review:

Sterren: 3
Met GoToWebinar kunt u webinars geven voor een groep van maximaal 1.000 mensen. GoToWebinar bespaart u op deze manier een hoop aan reiskosten en geeft u op deze manier meer mogelijkheden en groter bereik.
Apptivo Projects

Apptivo Projects

Lees review:

Sterren: 3_half
Apptivo projectmanagement is een gratis online projectmanagement software met aansluiting op nog eens 40 andere 'apps'
Mindmeister

Mindmeister

Lees review:

Sterren: 3_half
Mindmeister is een online mindmapping oplossing. Met Mindmeister kunt u via PC, mobiel ?n offline brainstormen en idee?n delen.
Share Square

Share Square

Share Square is a real-time shared environment which makes communication more powerful and working in virtual teams more social. All your notes, images, stickies, and files are made visual for you arrange. Just like you're used to with a regular pinboard.
eXopera

eXopera

PM is de Project Management module van eXopera. Deze module maakt het mogelijk om uw projecten te beheren en op te volgen, van A tot Z, met meerdere medewerkers. De module PM omvat submodules als Projecten, Tijdsbeheer, Tijdsregistraties, Agenda, Planning, Tickets, etc.
CollaborateCloud

CollaborateCloud

CollaborateCloud helpt u om uw bedrijf beter te organiseren. Werk samen aan projecten met uw cli?nten en uw team en verbeter zo uw prestaties. Deel bestanden, berichten, deel taken uit, bepaal deadlines, plaats commentaar, verstuur rapporten en ontvang feedback.
Teambox

Teambox

Lees review:

Sterren: 3_half
Teambox is een online project management oplossing. Via PC en mobiel worden projecten op ??n centrale plek bijgehouden en geadministreerd.
RescueTime

RescueTime

Lees review:

Sterren: 2_half
RescueTime is een tijdmanagement en analytics webtool voor kenniswerkers die efficiënter en productiever willen zijn. RescueTime helpt gebruikers inzicht te krijgen in hoe de dag gebruikt wordt. RescueTime helpt gebruikers inefficiënte momenten te identificeren en de productiviteit te verhogen met meetbare veranderingen die de tijdsbesteding van team of individu op een positieve manier beïnvloed
Ardeco

IcarOS

IcarOS maakt het mogelijk op een veilige manier bestanden en informatie online uit te wisselen. IcarOS biedt ook een reeks zeer geavanceerde mogelijkheden. U kan er online databanken mee beheren. Of het nu om Access- of SQL-serverdatabanken gaat, in een wip maakt u een nieuwe databank, voegt u records toe of verwijdert u velden.
GetQuantify

GetQuantify

GetQuantify is een nieuwe tool die nog volop in ontwikkeling is, voor het zogenaamde real-time GTD en samenwerken. Alle communicatie en documenten samen op een plek in plaats van verspreid in allerlei losse e-mails
Go About

Go About - Master your Mobility

Download de gratis Go About Plugin om direct vanuit je Outlook agenda je reis(tijd) te plannen, reis-alternatieven te vergelijken en al je trips op te slaan voor rittenregistratie. Nodig bezoekers uit om hun trip van en naar jouw kantoor of evenement te plannen via Go About Invite en krijg inzicht in de de mobiliteit van het bedrijf via het Go About Corporate dashboard.
Noodle

Noodle

Lees review:

Sterren: 2_half
Online intranet in een nieuw jasje. Alle kennis binnen bedrijf verzameld in de Cloud. Delen van kennis en kunde: wiki, agenda?s, bestanden, blogs en meer.
Nanda

Nanda

Lees review:

Sterren: 4_half
Nanda is online urenregistratie software, zo eenvoudig en leuk als mogelijk. Nanda helpt met uren registreren (ook mobiel) en kan ingevoerde uren op iedere willekeurige sortering weergeven. Nanda is er voor administratieve afdelingen, managers van bedrijven, projectteams, detacheringsbureaus, freelancers, ZZPers, trainers, coaches, studenten en noem maar op.
Bonjour

Bonjour

Lees review:

Sterren: 2_half
Bonjour helpt u orde op zaken te houden over al uw contacten, relaties en projecten: wie was die ene contactpersoon ook alweer? Wat bespraken we? Heeft mijn collega hem gesproken? Sla notities op, mails, taken en financi?n.
ClockWise

ClockWise

ClockWise biedt uitgebreide instellingsmogelijkheden voor gebruikersgroepen en individuele gebruikers. Rollen zoals projectmanagers en lijnmanagers zijn uitgebreid in te stellen. ClockWise heeft een flexibele projectstructuur waardoor het aansluit bij veel verschillende soorten organisaties.
MyDock

Mydockapp.com

Online shop voor werknemers. Geef uw medewerkers het gemak van online shoppen naar de producten die ze voor hun werk nodig hebben en laat de betaling verlopen via uw bedrijf. U als bedrijf bepaalt welke producten bestelbaar zijn in uw shop en hoe de goedkeuring moet verlopen.
Doit.im

Doit.im

Lees review:

Sterren: 3
Slim takenbeheer in de 'Cloud'
IFTTT

IFTTT

Lees review:

Sterren: 3_half
IFTTT is een dienst waarmee automatisch taken kunnen worden gestart op basis van getriggerde gebeurtenissen op je sociale netwerk: IF This Than That.
PrinsHogenbirk

ProjectCockpit

ProjectCockpit als SAAS, speciaal voor ZZP-ers. Alle projectinformatie en to-do's in ??n webapplicatie, dus meer overzicht. Project Planning, Risk, Issue & Change Management, Time-, Financial- en Product Management in ??n webapplicatie. Altijd actuele informatie via het web: 7x24 uur overal beschikbaar.
GroupMind express

GroupMind express

GroupMind express levert web-based tools en consulting services gericht op het ondersteunen van organisaties en consultants. GroupMind express helpt teams om beslissingen te nemen op basis van gedeelde data en zorgt zo voor een snellere samenwerking en implementatie van idee?n.
Yoono

Yoono

Lees review:

Sterren: 4_half
Yoono is makkelijke online software waarmee vanuit één plek verbinding gelegd kan worden met alle social network en instant messaging accounts. Ontvang alle statusupdates van belangrijke personen in uw netwerk, update uw eigen status en deel informatie.
ProjectBubble

Website projectbubble

Lees review:

Sterren: 4
ProjectBubble is een online projectmanagement tool waarmee zzp-ers, organisaties in het MKB maar ook grotere organisaties projecten kunnen managen. Binnen een online omgeving kunnen projectleden samenwerken aan projecten, uren schrijven en projectactiviteiten factureren. Daarbij zijn diverse standaard overzichten beschikbaar. Beschikbaar vanaf 12 US Dollar per maand.
Statbrain

Statbrain

Statbrain maakt gebruik van verschillende bronnen op het web in combinatie met wiskundige en statistische methoden om in te schatten hoeveel bezoekers een website heeft.
Viadesk

Viadesk

Viadesk is een collaboration tool waarmee, binnen een veilige omgeving, online samengewerkt kan worden. Door te microbloggen kunt u per onderwerp makkelijk in contact komen met collega's of professionals, die niet in dezelfde ruimte of hetzelfde gebouw werken. Netwerken en projecten kunt u uitvoeren en beheren in Viadesk. Met alle communicatie die daarbij hoort, zoals online documenten delen, project planning, discussies en evaluaties.
DocumentShare

DocumentShare

Met DocumentShare kunt u met iedereen op de wereld documenten delen en projecten beheren. U kunt altijd en overal met iedereen op de hele wereld samenwerken. Alles is web based. Klanten, klantteams en leveranciers kunnen direct toegang krijgen tot hun gedeelde gegevens zonder deel te hoeven worden van de interne beveiligingssystemen van uw bedrijf.
SproutSocial

SproutSocial

Lees review:

Sterren: 3
Compleet Social Media Management Sprout Social is je nieuwe social media management dashboard, met alle benodigde tools in 1 krachtig pakket. Sprout Social focust op de 4 componenten van social media effectiviteit: 1. Monitoren van merk en concurrentie 2. Engagement 3. Meting, rapportage en analyse; en 4. Groei. Publiceer en plan updates in verschillende sociale kanalen met 1 enkele klik.
BatchBook

BatchBook

Lees review:

Sterren: 4
Batchbook is een social CRM tool: het is een persoonlijke, web-based contact relationship manager (CRM) waarmee bedrijven in het MKB hun contactgegevens en hun sociale netwerken kunnen beheren.
mr.Watson

mrwatson.com

mr.Watson is de gratis, zakelijke netwerksite waar professionals samenwerken als ambassadeurs van het bedrijf. Het zakelijke platform dat wil bijdragen aan het succes van het MKB, haar medewerkers en de zzp?er door samenwerken logisch en simpel te maken.
Yam

Yam

Lees review:

Sterren: 3
Met de SaaS Yam kunnen organisaties en zzp-ers efficiënter (online) vergaderen en online samenwerken. Hierbij staat de levenscyclus van een vergadering centraal. Notities kunnen realtime vastgelegd en later eenvoudig teruggevonden worden. Naast collega's kunnen ook externen (relaties en partners)deelnemen aan een vergadering binnen de online software Yam.
XiDRAFT

XiDRAFT document assembly

XiDRAFT is een online "document assembly" systeem waarmee bedrijven en organisaties geautomatiseerde voorbeeld- en/of standaardcontracten op hun website kunnen publiceren voor medewerkers of voor derden. Gebruikers kunnen de voorbeeldcontracten door het doorlopen van een online vraag en antwoord sessie "op maat" samenstellen en daarna downloaden.
Postling

Postling

Lees review:

Sterren: 3
Online software tool waarmee meerdere social media kanalen in één interface samengebracht kunnen worden. In het dashboard verschijnen de ontvangen posts en kan erop gereageerd worden.
Daptiv

Daptiv

Met Daptiv selecteert, plant en managet u uw projecten bij teams, afdelingen en divisies. Werknemers werken effectief samen via een web interface terwijl managers elk project inzichtelijk krijgen met uitgebreide rapportages.
TeuxDeux

TeuxDeux

Lees review:

Sterren: 3
TeuxDeux is (vooralsnog) een gratis todo-tool. Via een intu?tieve drag & drop interface beheer je eenvoudig en overzichtelijk je dagelijkse todolijst.
Invantive

Invantive software voor projecten

Invantive software geeft overal en altijd grip op uw projecten. Invantive software wordt toegepast in de branches: vastgoed, automatisering, groenbeheer, meet-en regeltechniek, infra en ingenieurs. De software van Invantive stimuleert samenwerking in projecten en maakt informatie online beschikbaar. Onze software is ook beschikbaar via SAAS.
Pixlr

Pixlr

Lees review:

Sterren: 4_half
Pixlr is gratis online beeldbewerkingssoftware. Met Pixlr kunt u direct in uw browser plaatjes en foto's bewerken met layars. Pixlr biedt een eenvoudige en geavanceerde versie.
Socialcast

Socialcast Ease

Lees review:

Sterren: 4_half
Socialcast Ease maakt samenwerken makkelijker en effectiever. Socialcast Ease biedt een via de browser te gebruiken online data-sharing groepscommunicatie tool.
Apollo

Apollo

Lees review:

Sterren: 4
Apollo is project en contact management software, gemaakt om zaken snel en efficiënt voor elkaar te krijgen. Met Apollo weet je altijd hoe je projecten en contacten ervoor staan. Gebruik Apollo onderweg, vanuit het hotel, je netbook of de PC van een vriend. Apollo voelt aan als een desktop applicatie, maar draait volledig online: je hoeft Apollo nooit te installeren, actualiseren of te reparere
Tungle.me

tungle.me

Lees review:

Sterren: 3_half
Tungle.me biedt de mogelijkheid om mensen online uit te nodigen voor meetings. Via een persoonlijke uitnodiging met eventueel meerdere opties voor data en tijdstippen. Of via een Public Profile waarin de beschikbare tijdstippen uit de agenda zijn weergegeven, maar niet de details.
Microsoft Office Live Meeting

Microsoft Office Live Meeting 2007

Microsoft Office Live Meeting is een onlinevergaderruimte waarop uw organisatie zich kan abonneren of waarvoor uw organisatie fungeert als interne host. U kunt online vergaderen met uw collega's en zo realtime met hen samenwerken, zelfs als u zich op verschillende locaties bevindt.
ProWorkflow

ProWorkflow

Lees review:

Sterren: 4
Bedrijven kunnen met ProWorkflow overal en altijd online projecten beheren en samenwerken aan opdrachten.
Gliffy

Gliffy

Lees review:

Sterren: 3_half
Met een toepassing die het makkelijk maakt om via online samenwerking verschillende soorten diagrammen te ontwerpen en te delen, communiceren gebruikers van Gliffy duidelijker, stimuleren zij innovatie en verbeteren zij besluitvorming en effectiviteit. We streven er naar internet applicaties te maken met veelomvattende gebruikersinterfaces, die de dagelijkse samenwerking vanzelfsprekend maakt.
Comindwork

Comindwork

Lees review:

Sterren: 4_half
Comindwork is zeer uitgebreide en een geheel op uw organisatie aan te passen online project management oplossing. Comindwork biedt ruim 250 features waaronder koppelingen met social media, Gantt charts en Wiki's.
Creately

Creately

Lees review:

Sterren: 4
Met Creately maak en deel je eenvoudig professionele netwerk diagrammen, wireframes, flow charts, UML diagrammen en nog veel meer.
Teamwork Project Manager

Teamwork Project Manager

Lees review:

Sterren: 4_half
Teamwork Project Manager is een makkelijk te gebruiken online teamwork & project management software applicatie gericht op managers, personeel en cli?nten samen te laten werken. Teamwork Project Manager zorgt ervoor dat u online en samen de productiviteit verbetert.
LumoFlow

lumoflow

Lees review:

Sterren: 3_half
LumoFlow is een online projectmanagement tool die zeer geschikt is voor het delen van informatie en aansturen van projecten binnen middelgrote organisaties.
Process2View

Process2View, eenvoudig en slim online samenwerken en projecten managen

Process2View is een management tool waarmee je eenvoudig en slim online kunt samenwerken. De tool werkt via een account dat kan worden aangemaakt via de website www.process2view.nl.
MAVIS

MAVIS

MAVIS verzorgt remote beheer van het videoconferencingnetwerk van uw bedrijf. U logt in op een webportal die op uw voorkeuren is ingesteld en kunt daar uw videomeetings boeken. Vervolgens regelt Talk & Vision de opzet en bewaking van de VC-sessie.
Nederland Werkt Online.nl

Nederland Werkt Online.nl

Fluitend aan de Slag! Kies het online werken pakket dat bij je past. Al vanaf ? 9,95 per persoon per maand werk je met 's werelds beste online software. Nederland Werkt Online is onafhankelijk en biedt gebruikersondersteuning op online diensten van marktleiders als Google, IBM, Microsoft en Salesforce.
SlideRocket

sliderocket

Lees review:

Sterren: 3_half
SlideRocket is een online presentatie platform dat verbinding legt tussen jou, je bedrijf en je publiek, medewerkers en websitebezoekers. Met de online software kan samengewerkt worden aan presentaties die makkelijk en veilig te delen zijn. De analysefunctie geeft inzicht in hoe de presentaties gebruikt worden.
Klout

Klout

Lees review:

Sterren: 4
Bij Klout gaat het er niet om te achterhalen wie op de ?A-list?staat. Wij vinden dat iedereen die content plaatst op het internet, invloed heeft. Ons doel is iedereen te helpen achterhalen en te begrijpen wat iemands invloed is.
Wunderlist

Wunderlist

Lees review:

Sterren: 4
Wunderlist is een gratis online task management tool waarmee taken eenvoudig bijgehouden kunnen worden.
Minus

Minus

Lees review:

Sterren: 4
Minus.com is een dienst voor het online opslaan en delen van bestanden welke te gebruiken is op Mac, Windows, Linux en iPhone en uiteraard via de browser.
ContactOffice

ContactOffice

Met een virtueel kantoor van ContactOffice beheert u uw gegevens (e-mails, contacten, afspraken, documenten, taken, etc.) op een eenvoudige manier. Deze documenten zijn toegankelijk met een web browser vanaf iedere computer met internet aansluiting. ContactOffice bewaart allerhande type documenten voor u online. U kunt documenten delen en inzage krijgen in documenten van anderen.
Vyew

Vyew

Lees review:

Sterren: 3_half
Met Vyew kun je on-line in 'real-time' en 'anytime' 'content' delen met anderen: upload plaatjes, bestanden, documenten en video's in een 'room'. Andere gebruikers kunnen te allen tijde deelnemen en bijdragen.
Campfire

Campfire

Lees review:

Sterren: 3_half
Campfire is een website voor groepschat. Het is een handig hulpmiddel om contact te houden met medewerkers die op een andere locatie werken. U kunt met groepen mensen chatten in een afgeschermde, beveiligde omgeving. U kunt via Campfire ook documenten uitwisselen.
TimeLog

TimeLog

Lees review:

Sterren: 3
TimeLog is de maker van TimeLog Project. De online projectmanagement software bevat o.a. urenregistratie, facturatie en crm functionaliteiten. De abonnementen zijn Team, Business en Enterprise en de tool al beschikbaar vanaf 8 euro per gebruiker per maand.
Staction

Staction

Lees review:

Sterren: 3_half
Staction is een snelle manier om in contact te blijven met uw medewerkers. Staction verbind communicatie, time-tracking en file sharing met een specifieke werkplek. Op deze manier maakt Staction het makkelijk om samen met uw team productief te werk te gaan.
Ogle

Ogle

Lees review:

Sterren: 1_half
Ogle is een document management oplossing waarmee administratie, boekhouding en document organisatie beter, sneller en goedkoper kan worden georganiseerd.
Backpack

Website van Backpack

Lees review:

Sterren: 3
Backpack: Makkelijk samenwerken in een team. Informatie, bestanden en agenda?s online delen. Op één plek verzameld in de Cloud. Van de makers van Basecamp.
Calliflower

Calliflower

Lees review:

Sterren: 3_half
Calliflower integreert alle tools die u nodig heeft om online samen te werken. Calliflower biedt u de mogelijkheid om online vergaderingen te organiseren, webinars te geven en producten te hosten en demonstreren.
Appointment.com

appointment.com

Lees review:

Sterren: 3
Met de online software van Appointment.com kunnen cliënten altijd en overal afspraken maken met uw bedrijf.
ClickMeeting

ClickMeeting

Lees review:

Sterren: 4
ClickMeeting, van Implix, is een prettig werkbare Engelstalige planningtool voor vergaderingen, online samenwerken en audio- en video conferencing. ClickMeeting biedt 2 diensten: ClickMeeting en ClickWebinar. Het grootste verschil tussen deze 2 is het aantal deelnemers: ClickMeeting 25 en ClickWebinar 1000. Er is geen limiet aan het aantal online bijeenkomsten. Er is een gratis demo beschikbaar.
Hashwork

Hashwork

Hashwork biedt Twitter-style connectiviteit met uw medewerkers, klanten, partners en zelf gekozen personen over het internet. Hashwork's doel is om de communicatie te verbeteren binnen uw bedrijf.
uberVU

uberVUU

Lees review:

Sterren: 3
Spreed

Spreed Unified Web Meetings

Lees review:

Sterren: 4
De SaaS van Spreed ondersteunt het organiseren van webmeetings en webinars. Daarnaast biedt Spreed telefonie diensten aan in de vorm van VoIP. Een totaalpakket aan gebruiksvriendelijke producten en diensten die voor zzp?ers en bedrijven in het MKB interessant kan zijn.
Gtdagenda

Gtdagenda

Lees review:

Sterren: 2
Gebruik Gtdagenda om de Getting Things Done (GTD) methode van David Allen of Zen To Done (ZTD) te implementeren. Prioriteer doelen, projecten, taken en agenda. Altijd je takenlijsten bij de hand met Gtdagenda op het web via CLOUD-SYNCING en email integratie. Wees mobiel met native apps op iPhone of Android. Gtdagenda is meertalig, onder meer: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.
5PM

5PM

5PM is een intu?tieve web based project management tool. 5PM bevat alle noodzakelijke functionaliteiten zoals ge?ntegreerde e-mail, urentool en het delen van bestanden.
Dimdim

Dimdim

Lees review:

Sterren: 4
Met DimDim geeft u medewerkers tijdelijk toegang tot uw desktop. DimDim is handig voor het presenteren van werk en het delen daarvan. Omdat DimDim via de browser loopt hoeft u niks te installeren. U kunt met DimDim ook online chatten en via de webcam vergaderen.
Seesmic

Seesmic

Lees review:

Sterren: 3
Seesmic verbindt je waar je ook bent met je zakelijke en je privé netwerk. Onderhoud je contacten daar waar je je bevindt, wanneer het je uitkomt. Met mobiele, desktop en web applicaties, brengt Seesmic netwerken overal ter wereld samen.
Adobe ConnectNow

Adobe ConnectNow

Lees review:

Sterren: 4
Adobe ConnectNow maakt het online hosten van meetings makkelijk en stabiel. Ontmoet uw medewerkers online en bespaar tijd, verlaag de reiskosten en verhoog de productiviteit. Het enige wat u nodig heeft is een webbrowser en toegang tot onze service.
Ganttic

Ganttic

Lees review:

Sterren: 3_half
De snelste manier om hulpbronnen te managen. Perfect voor human resources, faciliteiten, wagenpark, materiaal, etc. Visuele planning en snelle hertoewijzing. Multi-project planning en management. Web based software in de cloud. Werkt overal. Team collaboration met ongelimiteerde gebruikersondersteuning. Met resource utilisatie tracking, resource workload grafieken en taakduur vs. bezetting
WorkVoices

WorkVoices

Lees review:

Sterren: 4
WorkVoices biedt de mogelijkheid om eenvoudig snelle korte berichten uit te wisselen met collega's en collega's te volgen. Vragen, wie heeft wat gedaan, status van projecten, documenten en handige links worden eenvoudig en snel gedeeld. De berichten op WorkVoices worden alleen zichtbaar binnen de eigen organisatie waardoor de informatie veilig en betrouwbaar is afgeschermd.
Yoobi

www.yoobi.nl

Yoobi is de ideale online oplossing om grip te houden op projecten. Medewerkers registreren hun gewerkte uren, u heeft zicht op de voortgang, het budget en uw planning. Yoobi: helder, flexibel en altijd actueel! Yoobi is verkrijgbaar vanaf EUR 36,- per gebruiker per jaar! Voor starters, freelancers is Yoobi gratis, er geld een beperking op aantallen gebruikers en aantal projecten.
Timebridge

Timebridge

Lees review:

Sterren: 4
Timebridge is een gratis online applicatie waarmee eenvoudig vergaderingen met meerdere personen en (soorten) agenda's kunnen worden gepland. Met TimeBridge is het mogelijk om de beschikbaarheid van collega's te zien, zonder dat dezelfde agendasoftware nodig is. Dit is handig bij het plannen van een afspraak met meerdere mensen.
Wedoist

Wedoist

Wedoist levert makkelijk te gebruiken project management software. Wilt u, uw productiviteit en efficiency verbeteren, dan is Wedoist de ideale tool voor u en uw bedrijf.
Thymer

Thymer

Lees review:

Sterren: 4_half
Thymer werkt met meerdere gebruikers die allemaal in dezelfde interface zien wat er gebeurt rondom hun project.Thymer heeft een overzichtelijke en simpele interface om taken in te voeren, tijd bij te houden en samen te werken met andere teamleden.
Hyperoffice

Hyperoffice

Lees review:

Sterren: 4
Hyperoffice is een webbased kantooroplossing om optimaal samen te werken. Professionele web e-mail, online document management, file storage, online kalenders en meer.
WizeHive

WizeHive

Maak gebruik van het cloud-based platform van WizeHive om formulieren, workflows en processen te automatiseren. Met de Social Business Apps van WizeHive kunnen online contests, grants en scholarships georganiseerd worden en kan online samengewerkt worden aan projecten en documenten.
Liferay, Inc.

Liferay

Lees review:

Sterren: 5
Liferay, Inc. biedt de open source portal software Liferay. Liferay is een browser-gebaseerd content creatie en mangement systeem. Liferay is marktleider onafhankelijke portal produkten en is meer dan 100.000 maal geïmplementeerd in de private sector en binnen overheden overal ter wereld. Liferey biedt professionele diensten als training, consulting en support en stuurt produktontwikkeling.
Basecamp

Basecamp

Lees review:

Sterren: 4_half
Manage projecten online en optimaal met Basecamp. Basecamp is een van de meest gebruikte online project management pakketten ter wereld. Het werkt eenvoudig, snel en wordt voor een goede prijs aangeboden.
42windmills

42windmills

Met 42windmills kunt u zelf professionele webapplicaties maken. U hoeft geen developer te zijn om applicaties te maken: programmeren is niet noodzakelijk. Vergeet de techniek, focus op wat uw applicatie uniek maakt. Zet uw applicatie met 1 klik in de cloud of verzorg de hosting zelf. Maak een gratis account aan en bekijk binnen enkele minuten uw eerste applicatie!
AllSolutions

AllSolutions

Met AllSolutions zijn uw volledige bedrijfsgegevens altijd en overal toegankelijk. AllSolutions ondersteunt alle functionele domeinen in uw organisatie zoals Sales & Marketing, Finance & Control, Business Monitoring, Project Administraties, Urenregistratie en Document Management.
Yugma

Yugma

Lees review:

Sterren: 3
Yugma free web conferencing biedt u de mogelijkheid om overal uw desktop en idee?n online te delen met anderen. Met Yugma kunt u vergaderingen inplannen en vooraf uitnodigingen versturen.
Snipia

Snipia

Lees review:

Sterren: 2_half
Snipia biedt sneller teamwork door middel van micro-blogging. Snipia is gericht op de drukbezette ondernemer die taken uitdeelt aan grote groepen, status updates wil bekijken en bestanden wil delen.
Projectplace

Projectplace

Plan en beheer grote projecten met Projectplace. Projectplace biedt online oplossingen voor operationeel management inclusief documentmanagement en online vergadermogelijkheden.
Saphico

Virtual Office

Met Saphico's Virtual Office service kan u met al uw medewerkers documenten delen, een centrale agenda gebruiken en mails uitwisselen zonder te moeten investeren in een eigen server. Zo hoeft u geen dure investeringen te doen voor het bedrijfsklaar maken en houden van uw kantoor. Uw Virtual Office is een online bureau waar u, in alle veiligheid, altijd en overal op kan inloggen.
Netviewer

Netviewer Meet

Met Netviewer Meet zorgt u vanaf de eerste online-meeting voor concurrentievoordelen: U bespaart tijd en kosten bij zakenreizen en werkt online samen aan documenten en versnelt zo beslissingsprocessen. Dat maakt uw werk effici?nter en u houdt meer tijd over voor werkelijk belangrijke zaken.
Nozbe

Nozbe

Lees review:

Sterren: 2_half
Nozbe is een tool die drukke professionals en teams helpt bij het organiseren en plannen van projecten. Bespaar tijd door van tevoren te weten wat de volgende stap is. Gebruik taken om de communicatie met vrienden en collega┤s te sturen in plaats van email. Teams en projecten zijn beter te synchroniseren met Nozbe projectmanagement software. Nozbe werkt op ieder besturingssysteem en mobiel pla
Bloomfire

Bloomfire

Lees review:

Sterren: 4_half
Bloomfire staat voor eenvoudig en effectief kennis en ervaring verzamelen en uitwisselen met collega's in de cloud.
EasyProjects.Net

Website EasyProjects

Lees review:

Sterren: 3_half
Met EasyProjects.Net kunnen organisaties en zzp-ers online projecten managen en online samenwerken. Het registreren en onderhouden van acties, mijlpalen, issues en wijzigingsverzoeken behoort tot 1 van de vele mogelijkheden. Daarnaast zorgt de ingebouwde timer en time logs voor het kunnen bijhouden van bestede tijd. Diverse koppelingen met externe applicaties zoals facturatie software.
Fortes

Fortes

De Principal Toolbox van Fortes is een online software applicatie, die het professioneel managen van PRINCE2 projecten eenvoudiger maakt. Tevens verkrijgt u optimaal inzicht in en beheersing over het portfolio van programma's en projecten binnen uw organisatie.
Project Portfolio Office

Project Portfolio Office

Lees review:

Sterren: 3
Project Portfolio Office (PPO) is een online project portfolio management (PPM) en collaboration applicatie, ontworpen door projectmanagers om projectteams te ondersteunen binnen organizaties van ieder formaat en binnen iedere sector. PPO helpt met het plannen, managen, samenwerken , uitvoeren en rapporteren over projecten, programma┤s en portfolios. PPO is een Software as a Service (SaaS).
Box.net

Box.net

Lees review:

Sterren: 3
Organiseer, bekijk, manage en deel al jouw documenten en data online via een overzichtelijke folderstructuur.
ENEM

ENEM E-mail

ENEM E-mail biedt complete ondersteuning voor Microsoft Outlook inclusief: (groeps)agenda, gedeelde agenda's, adressenboeken, taken en notes. Zo kunt u, voordat u een afspraak maakt, zien of uw collega's beschikbaar zijn. Met ENEM E-mail is alle informatie altijd beschikbaar en gesynchroniseerd; zowel vanuit Outlook client als via de web interface.
Producteev

Producteev

Lees review:

Sterren: 2_half
Producteev is een complete takenmanagement en projectmanagementapplicatie met een intuitieve gebruikersinterface. Producteev geeft een duidelijk beeld van de status van taken en projecten, waar en wanneer dan ook. Producteev biedt eenvoudige online samenwerking en het actualiseren van projectinformatie met teamleden via: web, email, IM, mobiel, desktop en real time.
CoMapping

CoMapping

Lees review:

Sterren: 4
CoMapping is een online mind mapping tool voor business process planning en projectmanagement. De online software kan gebruikt worden voor het maken van aantekeningen, het managen van projecten en het organiseren van evenementen. CoMapping is geschikt voor individueel gebruik en voor projectteams.
Cloudbox

Cloudbox

Cloudbox is een professionele en betaalbare totaaloplossing voor uw automatisering. Een virtuele werkomgeving die u naar eigen behoefte inricht. Waarbij al uw gegevens, toepassingen en netwerkfunctionaliteit, veilig ?n betaalbaar voor uw organisatie beschikbaar zijn. Deze virtuele werkplek is op een veilige en eenvoudige manier te raadplegen via het internet.
Feng Office

Feng Office

Lees review:

Sterren: 4
De diensten van Feng Office zijn gebaseerd op een integraal aanbod van software en technologie. Ons doel is het verbeteren van de productiviteit en communicatie; het faciliteren van samenwerking, informatie- en kennismanagement. De missie van Feng Office is het verlenen van diensten en ontwikkelen van technologieën die de kwaliteit van teamwerk binnen het midden- en kleinbedrijf (MKB)verbeteren.
Freebinar

Freebinar

Lees review:

Sterren: 4
Freebinar is een krachtig webinar platform waarmee u presentaties en documenten kunt delen. Deze documenten zijn interactief te volgen door een online publiek. Zoals de naam doet vermoeden is Freebinar een gratis dienst.
Copernic

Copernic Tracker

Lees review:

Sterren: 3_half
Copernic Tracker houdt automatisch bij wanneer er nieuwe content op de door u bepaalde Web pagina's geplaatst wordt. Zodra er een verandering plaatsvindt krijgt u een notificatie hiervan in uw mailbox.
Docs.com

Docs.com

Lees review:

Sterren: 4_half
Met Docs.com van Microsoft maakt u online documenten, spreadsheets en presentaties en kan u documenten delen met uw Facebook connecties of downloaden naar Microsoft Word op uw computer. Docs.com is nog in ontwikkeling.
Trello

Trello.com

Lees review:

Sterren: 3_half
Trello.com is een tool voor online samenwerken waarbij (continue doorlopende) projecten georganiseerd worden per board, te vergelijken met het whiteboard aan de muur waarop de aantekeningen, planning, post-its met TO DO's en kantlijnen staan. Trello vertelt je wie waar aan werkt en wat de voortgang is.
Task2Gather

Task2Gather

Lees review:

Sterren: 2
Task2Gather biedt u een online project management tool aan, waarmee u uw persoonlijke, familie-, sociale en zakenleven duidelijk op elkaar af kan stemmen.
Kanbanpad

Kanbanpad

Lees review:

Sterren: 3
Kanbanpad is een gratis projectmanagementtool. Starten binnen 1o seconden, met mobiele versies voor de tablets en smartphone.
Mavenlink

mavenlink

Lees review:

Sterren: 4
Mavenlink is complete online projectmanagement software. In de online projectwerkplek zijn een planning op te zetten, projectmedewerkers uit te nodigen, bestanden en informatie uit te wisselen en facturen te versturen.
MarketMeSuite

MarketMeSuite

Lees review:

Sterren: 3
MarketMeSuite stelt kleine ondernemingen in staat hun social media activiteit te managen en te monitoren en doelgericht nieuwe leads te ontwikkelen en relaties te bouwen met nieuwe en bestaande klanten. MarketMeSuite is gratis! MarketMeSuite bedient wereldwijd meer dan 20.000 bedrijven en de nieuwe web applicatie ?The Social Inbox? groeit explosief.
Mindjet Catalyst

Mindjet Catalyst

Lees review:

Sterren: 4
Met Mindjet Catalyst kan online samengewerkt worden aan mindmaps en andere documenten. Creëer samen mindmaps, verzamel feedback of deel projectinformatie met collega's. De online software is toegankelijk via MindManager en via verschillende webbrowsers.
Inschrijven voor de nieuwsbrief

Populaire tags

samenwerken, collaboration, social media, online software, in de praktijk, project management, online samenwerken, filesharing, e-mail


Zoek online software

  
Stichting EuroCloud Nederland

Keurmerk E-factureren
  
SaaS 4 Channel    

Cloudprovider.nl