C,saas-hrm,werving-selectie,aanbieders
CloudTools
Vorige
Volgende

HRM

 -- Werving & Selectie


Raet

Raet Werving & Selectie

Raet Werving & Selectie is de module binnen Raet Online die u in staat stelt om uw wervingsproces te automatiseren, professionaliseren en optimaliseren. Raet Werving & Selectie ondersteunt het recruitmentproces en bijbehorende workflows administratief.
Hybrid SaaS HRM

Hybrid SaaS

Lees review:

Sterren: 3_half
Met online HRM (Human Resource Management) van Hybrid SaaS kunt u HR-taken eenvoudig automatiseren en heeft u altijd een up-to-date inzicht in de gehele personeelsadministratie.
HFMtalentindex

HFMtalentindex

De online assessments van HFMtalentindex stellen u in staat om medewerkers effectief te selecteren, zodat u de juiste persoon op de juiste plek aan het werk zet. U identificeert bovendien in een vroeg stadium de leiderschapskwaliteiten van mensen. U richt uw management development daarmee op de meest talentvolle leiders, nu en in de toekomst.
Workschedule

Workschedule

Lees review:

Sterren: 3
Workschedule.net is software voor online personeelsplanning.
PlusPort

PlusPort

PlusPort Academy is het perfecte management systeem voor iedere P&O afdeling. Door volledige flexibiliteit van stamtabellen zijn zelfs de meest verdiepte opleidingsstructuren gemakkelijk te beheren. Het invullen en beheren van functies, opleidingscategorie?n, competenties, opleidingsniveaus, etc. was nog nooit zo gemakkelijk. Uiteraard helpen wij u van begin tot eind met de implementatie.
Delta T

Delta T

Delta T van Atrea is een web-based werktijdregistratie systeem met gebruiksvriendelijke bediening en een overzichtelijke presentatie van gegevens. Delta T verwerkt gegevens realtime, zodat u op ieder moment een actueel overzicht heeft. Met Delta T kunnen meerdere daartoe bevoegde medewerkers gelijktijdig gegevens corrigeren en opvragen.
ICams

ICams

ICams maakt werving- en selectieprocessen beheersbaar en inzichtelijk voor alle soorten gebruikers. Het zeer gebruiksvriendelijke backoffice in combinatie met de aandacht die we besteden aan de voorkant (zoals de vindbaarheid op zoekmachines en de volledige integratie met de bedrijfssite) maakt iCams uniek.
Lucas Talentmonitor

Lucas Talentmonitor

Lucas Talentmonitor is een e-HRM oplossing die gebruikt kan worden voor beoordelings-, functionerings- en loopbaangesprekken. Met deze tool is het mogelijk om competenties aan verschillende functies te koppelen.
Digitale gesprekscyclus

Digitale Gesprekscyclus

Lees review:

Sterren: 3_half
De Digitale Gesprekscyclus helpt u om uw algemene afdelingsdoelen of organisatiestrategie te vertalen naar afspraken, actiepunten en doelstellingen van individuele medewerkers.
Raet Personeels & SalarisAdministratie

Raet Payroll Direct

Wilt u geen grote servers voor de salarisverwerking in uw organisatie hebben draaien, maar wel volledig grip op uw salaris- en personeelsadministratie houden? Raet levert hoogwaardige IT-oplossingen op het gebied van de personeels- en salarisadministratie, waarmee u de kosten beheersbaar maakt en de efficiency verhoogt. Zodat u zich kunt concentreren op datgene waar u goed in bent: ondernemen
m|ployee

m|ployee

m|ployee is corporate HR We manage employees from recruitment till retirement. m|ployee is active in over 20 countries 30 free trial available on our site m|ployee is a part of your Social Enterprise
Prinsys

Prinsys

Prinsys is d?-HRM-oplossing voor zowel kleine als grote bedrijven. Het personeelsinformatiesysteem verbetert en vereenvoudigt werkprocessen. Wat dacht u bijvoorbeeld van gegevensbeheer op afstand? Het personeelsinformatiesysteem is namelijk een webbased oplossing. Dit houdt in dat u via intra- of internet, op elke gewenste locatie en tijdstip, gegevens kunt beheren en aanpassen.
IEmployee

IEmployee

IEmployee biedt u volledig geautomatiseerde online timesheets. U kunt uw personeel en managers zelf de optie geven om de software te gebruiken, zo kunt u makkelijker uw PTO bijhouden en heeft u volledige controle over uw bedrijf.
ADP

ADP

Wilt u de dynamische stroom van personeelsgegevens snel en eenvoudige onder controle krijgen? Dan staat ADP u terzijde. Met oplossingen die snel alle gewenste informatie leveren in de vorm van overzichten, lijsten en rapportages. Goed om te weten dat onze HR services volledig ge?ntegreerd zijn met de salarisverwerking en zijn gebaseerd op bewezen technologie.
EazyMatch

EazyMatch

EazyMatch is een werving&selectie pakket met een compleet CRM systeem. EazyMatch biedt ondersteuning aan processen van werving, selectie, matching, searching, publishing en plaatsing. Kortom een totale automatisering van uw recruitingproces.
E-OK

E-OK

E-OK biedt u een virtuele omgeving om uw personeel mee te managen. Door de utgebreide rapportagemogelijkheden krijgt u een goed overzicht van uw werknemers, zowel op individueel, team- als organisatieniveau.
Match-it.nu

Match-it.nu

Lees review:

Sterren: 3_half
Match-it.nu is een flexibele webapplicatie ontwikkeld voor het matchen van vraag en aanbod bij projecten en vacatures. De ideale backoffice applicatie voor organisaties die actief zijn op het vlak van detachering, advies, interim management en werving&selectie.
Mercash HRM

Mercash HRM

Mercash HRM laat u uw personeelsgegevens en routinematige HR-taken automatiseren. Op deze manier krijgen managers meer tijd en ruimte voor de procesmatige kant van hun functie. Dit verhoogt de output en het rendement van de onderneming.
Yast

Yast

Lees review:

Sterren: 3_half
Yast is eenvoudige online tijdregistratie software uit Noorwegen voor individuen en teams. Kies het project, start de tijdbalk en exporteer de overzichten.
StepStone Solutions

StepStone Solutions

StepStone's Total Talent Management oplossingen maken het mogelijk om het gehele recruitment proces te stroomlijnen. Met onze Total Talent Management oplossingen kunt u het aantrekken van kandidaten, via bijvoorbeeld StepStone's online job boards, tot het laten doorstromen van kandidaten in ??n systeem beheren.
Simplicant

Simplicant

Simplicant biedt een compleet online recruitment softwarepakket. Met Simplicant zoekt, werft, selecteert en communiceert u met (potenti?le) sollicitanten vanuit ??n online cockpit.
LeaveMaster

LeaveMaster

LeaveMaster biedt d? online oplossing om afwezigen en zieken binnen uw bedrijf snel en doeltreffend te categoriseren. LeaveMaster houdt per personeelslid bij hoe vaak, wanneer en wat voor verlof de persoon in kwestie heeft genomen. Op basis van gegevens worden score's berekend, deze score's moeten het personeel weerhouden van onnodige absentie.
E-Quest

e-Quest

E-Quest biedt 360 feedback, 360 feedback is een methodiek waarbij de betrokken medewerker en zijn leidinggevende, collega's, projectleiders en eventueel zelfs ook klanten en leveranciers feedback geven op het functioneren van een persoon.
JobPartners

ActiveRecruiter

ActiveRecruiter is de totaaloplossing van Jobpartners voor interne en externe werving&selectie. Jobpartners is gespecialiseerd in doeltreffende oplossingen voor People Management.
Recruity

Recruity

Recruity biedt open source recruitment software, bedoeld voor werving & selectiebureaus, uitzendbureaus, interim-bemiddelaars en hr-afdelingen. Het systeem is gratis te gebruiken en volledig aan te passen aan uw eigen wensen en eisen.
HRdigitaal

HRdigitaal

Integreer nu uw POP- en ontwikkelgesprekken in de gesprekscyclus. Inclusief mogelijkheden voor self-assessment (ook persoonlijk jaarverslag) en feedback door collega's middels CISA. Een reeks innovatieve en flexibele eHRM oplossingen onder de merknaam HR Digitaal bieden de oplossing.
pLAN8 Consultancy@Development B.V.

mijnrooster.nl

Lees review:

Sterren: 3_half
Mijnrooster is het eerste en meest ervaren web-based personeelsplanning systeem in Nederland. MijnRooster bundelt online uw arbeidsprocessen, roosters, personeelsdata en bedrijfsgegevens op een gebruiksvriendelijke en effectieve manier. Dankzij een veilige omgeving die 24/7 toegankelijk is, biedt mijnRooster een helder overzicht van de planning en administratie van uw personeel.
Personeelssysteem

Personeelssysteem

Lees review:

Sterren: 3_half
Het PersoneelsSysteem is de ideale oplossing om online uw personeelsgegevens te beheren. Iedere medewerker kan via internet o.a. het werkrooster bekijken, urenregistratie inzien en de personeelslijst bekijken.
HRreport

HRreport

HRreport is een e-HRM oplossing waarmee managers, medewerkers en ondersteuners (zoals HR en Finance) grip krijgen op elk gewenst HR-thema. HRreport bevat alle HR-instrumenten in goede onderlinge samenhang, en biedt altijd de juiste rapportage die nodig is voor een goede bedrijfsvoering. HRreport is daarom een aantrekkelijk registratie- en managementsysteem voor middelgrote en grote organisaties.
Loket.nl

Loket.nl

Loket.nl biedt online software voor salaris- en personeelsadministraties. Dit betekent dat voor de toegang niet meer nodig is dan een internetaansluiting. Op elke plaats en op elk moment is het systeem via internet te raadplegen en te updaten. Systeembeheer is overbodig, er zijn geen investeringen in hardware en software noodzakelijk en altijd is de nieuwste versie beschikbaar.
Tasper

Tasper

Tasper biedt oplossingen voor het verhogen en verbeteren van de output van individuele werknemers. Tasper helpt bij de totstandkoming en registratie van afspraken over prestaties en ontwikkeling van competenties.
HumanWave

HumanWave

Lees review:

Sterren: 4
Met HumanWave beschikt u over een digitaal personeelsdossier dat overal beschikbaar is; op het werk, thuis, het hoofdkantoor of één van uw vestigingen. Nooit meer zoeken maar alles bij de hand in uw centrale digitale personeelsdossier: persoonsgegevens, arbeidscontracten, werkroosters, HRM rapportages, P&O documenten etc.
Jobber

Jobber Medewerker tevredenheid

Jobber is de web-applicatie voor het meten van medewerker tevredenheid: stel zelf een onderzoek in, kies zelf tussen continu meten of meten op basis van intervallen, importeer medewerkers en start direct met meten. Het versturen van uitnodigingen kan per e-mail en per post en er kan gekozen worden tussen drie verschillende vragenlijsten.
WE-HRM

WE-HRM

WE-HRM.nl is een uniek online personeelsinformatiesysteem waarmee optimaal gebruik wordt gemaakt van informatietechnologie. Het systeem is wereldwijd, 24 uur per dag toegankelijk. Met behulp van WE-HRM.nl wordt de administratieve last op het gebied van personeelszaken een stuk eenvoudiger.
Workable

Workable

Lees review:

Sterren: 3_half
Workable biedt hr-manager krachtig online hulpmiddel om sollicitatieproces te stroomlijnen.
TribeHR

TribeHR

TribeHR vindt dat een bedrijf een community is en biedt naast een uitgebreide hoeveelheid standaard HRM tools diverse functionaliteiten voor werknemers en leidinggevenden om met elkaar te communiceren, samen te werken en feedback te geven.
Hunite

Hunite

Hunite basis verzorgt de informatievoorziening voor uw managers, medewerkers, HR professionals en overige rollen via dashboards en aanpasbare schermen. De informatie is afgestemd op de behoefte en de rollen van de betreffende gebruiker, zoals bijvoorbeeld een overzicht van openstaande acties en taken, een overzicht van 'mijn medewerkers' en stuurinformatie over de lopende processen .
CareerHarmony

CareerHarmony

CareerHarmony biedt u geavanceerde, web-based screening en assessment oplossingen. U krijgt de mogelijkheid om meerdere mensen voor vacatures te selecteren en de vacature aan de juiste persoon toe te wijzen.
Peoplexs

Peoplexs

Peoplexs biedt een complete en flexibele online oplossing voor werving en talent management. Door gebruik te maken van Peoplexs krijgt u vat op alle kandidaten, werknemers, contacten en processen op het gebied van werving & selectie en talent management.
CareerCentre

CareerCentre

CareerCentre biedt u e-HRM software waarmee de selectie, beoordeling en loopbaan van medewerkers binnen uw organisatie geoptimaliseerd wordt. CareerCentre is compleet leverbaar in de huisstijl van uw organisatie.
Zoho People

Zoho People

Lees review:

Sterren: 3
HRM software van Zoho richt zich op bedrijven met meer dan vijftig werknemers. Het biedt de mogelijkheid om de gehele organisatiestructuur na te bouwen en de verschillende werknemers te koppelen aan locaties en functies binnen de onderneming.
MySolution

MySolution

MySolution biedt detacheringssoftware waarmee u uw personeel kunt werven, selecteren en matchen. Maar ook plaatsingscontracten kunt genereren, uren registreren, factureren en eventueel verlonen. MySolution werkt volledig integraal binnen de financi?le modules van Microsoft Dynamics die onderdeel uitmaakt van de totaaloplossing MySolution PRO.
Person-App

Person-App HR online apllicatie

Voortaan alle ins en outs van je personeel in de hand. Person-App bundelt alle personeelsgegevens digitaal in ??n handige online webapplicatie.
HRM voor het MKB

HRM voor het MKB

Lees review:

Sterren: 3_half
HRM voor het MKB biedt u alle hulpmiddelen die u als ondernemer nodig heeft om een professioneel en gemakkelijk personeelsbeleid te voeren. Het lijkt alsof u uw eigen personeelsmanager heeft. U krijgt kennis èn hulpmiddelen.
Garuda

Garuda

Garuda biedt een groot aantal online HRM tools voor het rekruteren en ontwikkelen van managers, werknemers, groepen en organisaties. Garuda stimuleert interne communicatie, teambuilding en geeft uw organisatie de stimulans om professioneel te groeien.
Findmyshift

Findmyshift

Lees review:

Sterren: 4
Met Findmyshift kunt u simpel en snel online roosters maken voor u en uw personeel. Cre?er en deel uw roosters altijd en overal in iedere web browser. Om Findmyshift te kunnen gebruiken hoeft u niks te downloaden of te installeren.
Daywize

Daywize

Daywize is een combinatie van de beste online HR systemen. Daywize versimpelt ingewikkelde procedures, vermindert de stapel formulieren en brengt de juiste informatie bij de juiste mensen. Daywize biedt deze informatie overal en altijd online aan. De modernste (backup)technieken zorgen ervoor dat de data optimaal beveiligd blijft.
JobsRepublic

E-Recruitment System

JobsRepublic ontwikkelt op basis van het JobsRepublic E-Recruitment System (JERS) een breed aanbod van producten die organisaties ondersteunen bij het effectief inzetten van internet(technologie) ten behoeve van het werving- en selectieproces. Alle producten die JobsRepublic op basis van JERS ontwikkelt, zijn webbased en volledig compatibel met elkaar.
Mijneenloket.nl

Mijneenloket.nl

Mijneenloket.nl is een compleet online Employee Benefits Systeem. Mijneenloket.nl ondersteunt de processen van aanname tot aan uitdiensttreding. Middels Mijneenloket.nl maakt u snel een personeelsmutatie aan bij een indiensttreding of een ziekmelding. Uiteraard staan de (personeels-)gegevens u te allen tijde beschikbaar.
Yellow Yard

Yellow Yard

Yellow Yard levert webbased werving- en selectiesoftware. Ons recruitmentpakket blinkt uit in gebruikersgemak, betrouwbaarheid, flexibiliteit en snelle implementatie. Uw hele workflow kan hierin worden betrokken: van werving tot plaatsing.
The Search Company BV

The Search Company BV

The Search Company heeft een voor 100% op Google Technologie gebaseerde applicatie ontwikkeld (Status Matches PRO) die organisaties helpt om hun eigen werving en selectieproces te stroomlijnen en te ondersteunen. Inmiddels is The Search Company BV ook door Google Inc. officieel erkend als Google Apps Authorized Reseller.
DBS

DBS Talent

Gegevens invoeren bij de bron. Managers zelf controles laten uitvoeren. Managers zelf rapporten en overzichten laten ophalen. Medewerkers zelf gegevens laten wijzigen en inzicht in hun gegevens geven. Dat kan op gecontroleerde wijze met DBS Talent. En dat zorgt voor tijdwinst op de HR-afdeling.
TalentBox

TalentBox

TalentBox biedt u uitgebreide online talent management. Met TalentBox kunt u personeel evalueren, doelstellingen aanmaken, vooruitgang bijhouden, competenties ontwikkelen en alle gegevens over uw personeel overzichtelijk in een databank raadplegen.
People Inc.

People Inc.

People Inc. biedt u online HRM oplossingen om uw personeel en organisatie mee te managen. People Inc. is onder andere uitgerust met de volgende standaard modules: Agenda Management Systeem, Document Management Systeem, Werving en Selectie Module, Trainingsmanagement Module, Import/Export Module, Rapportontwerper, Verzuim- en Kengetallen Module en een Beveiligingsmodule.
EPower

EPower

De ePower eSuite biedt u alle functionaliteiten die u nodig heeft om uw personeel te managen, evalueren en te beoordelen. Bovendien is de oplossing online beschikbaar waardoor er geen installatie vereist is en u meteen aan de slag kan.
PretttigPersoneel.nl

PrettigPersoneel.nl

Lees review:

Sterren: 4
Prettig Personeel biedt MKB bedrijven een complete online personeelsadministratie voor een vast bedrag per werknemer per maand.
BreatheHR

BreatheHR

Lees review:

Sterren: 4
Het beschikbaar stellen van online software voor HRM en personeelsmanagement gericht op het MKB, met name voor HR managers, lijnmanagers, medewerkers en externe HR consultants.
Alons360

Alons360

Alons360 is een web-based instrument waarmee medewerkers van een organisatie gerichte feedback kunnen krijgen op hun competenties. Door een medewerker zelf en mensen in zijn werkomgeving een vragenlijst over zijn competenties in te laten vullen, ontstaat een genuanceerd beeld van het functioneren van de medewerker.
HrmOffice

HrmOffice

HrmOffice van Atras Software biedt u een HRM oplossing die veel instelmogelijkheden geeft aan de gebruiker met betrekking tot functionaliteit, layout en huisstijl. De software is er voor HRM professionals, leidinggevenden en medewerkers.
Werktijden.nl

Werktijden.nl

Ondernemers zijn met het inplannen van medewerkers veel tijd kwijt. Werktijden.nl is de online personeelsplanner waarbij ondernemers veel tijd en geld besparen.
OTYS

OTYS

Het OTYS-pakket beschikt voor u als wervings- en selectiebureau over een aantal belangrijke voordelen. Het is om te beginnen volledig naar uw wensen in te richten. U bepaalt zelf van welke modules u gebruikmaakt. Wilt u enkel bezig gaan met de core business van het matchen van kandidaten? Of bent u ook gericht op marketing via nieuwsmailingen of de website? OTYS biedt u de oplossing.
WtoP

Polaris

Met Polaris krijgt de automatisering van uw personeels- en salarisadministratie een nieuwe dimensie. Het aantal administratieve handelingen wordt tot een minimum beperkt en u houdt altijd direct zicht op de organisatie. Door toepassing van nieuwe, doch bewezen technologie bent u in staat om vanaf elke werkplek uw werkzaamheden uit te voeren.
UNIT4 Salaris

UNIT4 Salaris

Onderscheidend in de flexibiliteit van UNIT4 Salaris is dat deze oplossing alle branches kan bedienen. De inrichting kunt u desgewenst aanvullen met bedrijfsspecifieke zaken. UNIT4 Salaris is te integreren met andere producten van UNIT4 Personeel & Salaris en in veel gevallen ook met applicaties van derden.
LinkedIn Direct Ads

LinkedIn DirectAds

Lees review:

Sterren: 3
LinkedIn bevat meer dan twee miljoen Nederlandse profielen. Met LinkedIn DirectAds kunt u gericht personeel werven en adverteren tussen de profielen en groepen vanaf twee dollar per klik of duizend vertoningen van uw advertentie.
easyHRM

www.easyHRM.nl

EasyHRM is een nieuw professioneel Open Source webbased systeem speciaal voor het MKB om alle personeelgegevens te beheren en te managen. Overal en altijd. Dat is Easy! Hoe registreer u uw personeelsleden? Kaartenbak of Excel sheet? EasyHRM helpt eenvoudig en betaalbaar.
FlexService

FlexService

Met de werving & selectie-software van FlexService kan het gehele werkproces van een W&S-bureau worden ondersteund, van de registratie van kandidaten (CV?s), bedrijven en hun vacatures tot en met het kunnen vastleggen van facturatieschema?s en de automatische facturatie van de fee?s.
Fit-to-Position

Fit-to-Position

Fit-to-Position biedt e-HRM voor zowel kleine als grote organisaties. Fit-to-Position levert een complete 'best of breed' oplossing waarmee u, uw werknemers de perfecte plek binnen uw bedrijf kunt toewijzen. Fit-to-Position is volledig webbased en meertalig, Fit-to-Position is te koppelen aan meerdere (personeels-) systemen
ENGAGE Modeler

EngageModeler

Met ENGAGE Modeler kunt u eenvoudig processen bespreekbaar maken met medewerkers. ENGAGE Modeler is de basis voor procesverbetering; doorlooptijden verkorten, callcenter inrichten, handboek maken, certificering, invoering nieuw IT systeem etc. ENGAGE Modeler werkt volledig via het web en is binnen 1 dag in te zetten en te gebruiken.
Unizo

RM-coach

RM-coach is een initiatief van KMO Contact. Met dit allesomvattend programma doet u op een professionele en effici?nte manier aan personeelsbeleid in uw bedrijf. Met onder andere relevante checklists, praktische workshops en een interactief evaluatiesysteem op het internet.
eMerus HR Solutions

HR2day | Online e-HRM & Salaris

HR2day is de online e-HRM & Salaris oplossing: geintegreerd, uitgebreid en volledig in the Cloud; Een internetverbinding is voldoende! Het ondersteunt alle veelvoorkomende processen zoals verlof, verzuim, beoordelen en belonen, opleidingen en competentie management. De salarisverwerking en alle bijbehorende (eigen) rapportages zijn eenvoudig te realiseren. Geschikt voor MKB, AK's, Onderwijs & Zorg.
EBoss

EBoss

EBoss biedt u front- en backoffice online recruitment software management oplossingen. EBoss levert een totale management oplossing en verwerkt en houdt makkelijk uw cli?nten, kandidaten en vacatures bij.
Darwin

Darwin

Darwin biedt u flexibele recruitment oplossingen die gemakkelijk en intu?tief te gebruiken zijn. Darwin is een recruitment database die de snelheid en kwaliteit van desktop recruitment combineert met de vrijheid van online recruitment software.
UNIT4 Consist

UNIT4 Consist

De e-HRM software van UNIT4 Consist is een flexibele standaard totaaloplossing voor HR-managers en medewerkers. UNIT4 Consist biedt een veilige omgeving waar alle HR-gegevens binnen handbereik zijn.
ShiftPlanning

ShiftPlanning

Lees review:

Sterren: 3_half
ShiftPlanning is online workforce management software dat roostersoftware combineert met tijdregistratiesoftware, software voor het inklokken en online payroll software.
Solware

Solware HRM

Solware HRM is de combinatie van Solware People, ESS en Payroll. Met Solware HRM kunt u alle veelvoorkomende personeelszaken online registreren en realiseren, uw medewerkers zelf hun gegegevens laten inkijken en aan laten passen en kunt u een kant-en-klare salaris koppeling realiseren!
CATS

CATS

CATS is een zeer krachtig en eenvoudig te gebruiken web based recruitment systeem. CATS digitaliseert het gehele recruitment proces van werving t/m aanname en stelt u in staat om o.a. kandidaten, vacatures en procedures te managen op basis van de workflow binnen uw organisatie.
Coachview.net Online Cursusadministratie Software

Coachview.net Online Cursusadministratie

Coachview.net is online software voor het voeren van een effici?nte cursusadministratie. Het ondersteunt uw complete proces rondom de administratie van cursussen, opleidingen, trainingen en seminars en biedt daarnaast veel stuurinformatie. Coachview.net is speciaal ontwikkeld voor enerzijds cursus-/trainingsbureaus en anderzijds bedrijfsacademies cq. hr-/opleidingsafdelingen.
AFAS

e-HRM

Met Profit HRM, de online HRM software van AFAS, heeft u beschikking over e-HRM. Met e-HRM automatiseert u veel administratieve HRM-taken met behulp van ESS (Employee Self Service) en MSS (Manager Self Service). Dat betekent dat de medewerker toegang krijgt tot zijn gegevens en daar zelf zijn mutaties doorvoert.
Appenta

Appenta

Met Appenta HRM bieden wij u een complete en ge?ntegreerd online HRM pakket aan voor een zeer aantrekkelijk prijsstelling. U legt alle relevante informatie van uw medewerkers snel en centraal vast. Via een krachtige maar eenvoudige selectiewizard kunt u tal van overzichten cre?ren.
Raet

Raet HR Easy

Raet HR Easy is een applicatie voor uw personeelsadministratie waarmee digitale gegevensuitwisseling met derden, zoals de Belastingdienst, mogelijk is, zonder een lang implementatie- of inleertraject. U abonneert zich op een online programma, dat rekening houdt met de meest actuele wet- en regelgeving.
De HR Manager

De HR Manager

Lees review:

Sterren: 3_half
Nova biedt u 'De HR Manager', 'De HR Manager' is een geavanceerd personeelsinformatiesysteem. De applicatie is geheel naar eigen behoefte in te richten met verschillende modules. Via een browser krijgt u toegang tot alle gegevens waarvoor u gemachtigd bent. Hierdoor heeft u met 'De HR Manager' altijd en overal inzage in de huidige stand van zaken.
MaxCC Staff

MaxCC Staff

MaxCC Staff is een online HRM-applicatie. MaxCC Staff zorg ervoor dat de gebruikersinterface, de GUI, ook is vastgelegd in de database. Elk scherm wat de gebruiker ziet is niet geprogrammeerd, maar opgebouwd uit gegevens vanuit de virtuele database. Op deze manier kunnen er eenvoudig schermen veranderd en toegevoegd worden.
OrangeHRM

OrangeHRM

Lees review:

Sterren: 2
OrangeHRM is een open source HRM oplossing. De software is afgestemd op de Amerikaanse HRM markt. OrangeHRM kan als Software as a Service worden afgenomen of gratis worden gedownload en doorontwikkeld.
Connexys

Connexys

Connexys biedt snelle, flexibele en gebruiksvriendelijke online talent management oplossingen. Connexys is gespecialiseerd in het uitzetten van vacatures tot het aannemen van de mogelijke kandidaat. Ook kunt u met Connexys gemakkelijk talentpools opbouwen en beheren.
Carerix

Carerix detachering software

Vanuit ??n systeem werven, selecteren en plaatsen; maar ook contracten genereren, urenregistraties verzorgen en het facturatieproces aansturen. Dat kan allemaal met Carerix detachering software.
Inschrijven voor de nieuwsbrief

Populaire tags

hrm, personeel, planning, personeelsmanagement, rooster, zoho, p&o, online kantoor, software as a service


Zoek online software

  
Stichting EuroCloud Nederland

Keurmerk E-factureren
  
SaaS 4 Channel