C,saas-crm,polldaddy,aanbieders
CloudTools
Vorige
Volgende

CRM

 -- Polldaddy


Kleisteen

KleisteenLees review:Sterren: 3_half
Met Kleisteen online boekhouden kunt u zelf snel uw BTW-aangifte doen, uw inkomsten en uitgaven beheren, facturen maken, uw relatiegegevens bijhouden, projecten, uren en artikelen beheren en nog veel meer. Kortom, alles wat u nodig heeft om overzicht op uw onderneming te houden. Kleisteen is speciaal ontwikkeld voor eenmanszaken, ZZP-ers en de kleinere MKB-bedrijven tot 20 medewerkers.

Naar de website van  Kleisteen
AllSolutions

AllSolutions

Met AllSolutions zijn uw volledige bedrijfsgegevens altijd en overal toegankelijk. AllSolutions ondersteunt alle functionele domeinen in uw organisatie zoals Sales & Marketing, Finance & Control, Business Monitoring, Project Administraties, Urenregistratie en Document Management.
Get Satisfaction

Get Satisfaction

Lees review:

Sterren: 3_half
Met Get Satisfaction kunnen bedrijven makkelijker communiceren met hun klanten en hen beter bereiken. E-marketing via social media en gebruikersondersteuning via de community.
Benchmark e-mail

Benchmark email

Benchmark e-mail biedt u de mogelijkheid om via e-mail marketing software betere relaties op te bouwen, sales doeleinden te behalen en uw artikel of product te promoten. Benchmark's e-mail marketing software is gebruiksvriendelijk, betaalbaar en de ideale tool om uw online nieuwsbrieven en campagnes mee te volgen.
Kayko

Kayko

Kayko ontwikkelt helpdesk software en live chat solutions. Kayko laat u, uw hele support afdeling beheren. Kayko staat voor duurzaamheid, veiligheid, gestroomlijnde support en een betere gebruikservaring.
ConsumersVoice

ConsumersVoice

ConsumersVoice HandVAT is de online onderzoeksdatabase voor iedereen die wil weten wat er zich echt afspeelt in de gedachten van zijn targetgroep om zodoende d? marketing campagne of het product te ontwikkelen dat precies aansluit bij de waarden en behoeften van die groep.
H2desk

H2desk

Lees review:

Sterren: 4
Online helpdesk en klantenservice software volgens het ticketsysteem.
Yeshello

Yeshello

Lees review:

Sterren: 4
Ontwerp en verstuur e-mail nieuwsbrieven. Maak gebruik van meer dan 30 verschillende sjablonen. Voer SMS-campagnes, bekijk en analyseer resultaten en publiceer op je eigen intranet.
Mopinion

Mopinion

Lees review:

Sterren: 3_half
Mopinion is een online feedback applicatie waarmee uw klanten de mogelijkheid hebben om direct hun mening te delen, suggesties te doen en complimenten te geven.
MailChimp

MailChimp

Lees review:

Sterren: 4_half
E-mailmarketing werkt nog steeds. En met de mailinglist-software van MailChimp kan iedereen mooie nieuwsbrieven versturen en online de resultaten analyseren.
LogiXML

LogiXML

LogiXML is de slimme keuze voor Business Intelligence, omdat het U meer kracht en keuzevrijheid geeft met minder inspanning. Het is eenvoudig om mee te beginnen. Maak webgebaseerde dashboards in enkele uren, rapportages in enkele minuten en analyses per direct. Zonder ingewikkelde prijsschema's of gebruikerslicenties.
Zoho Reports

Zoho Reports

Lees review:

Sterren: 3_half
Zoho Reports is een online reporting en business intelligence service die helpt bij het rapporteren en verkrijgen van inzicht in uw bedrijf. U kunt snel en makkelijk rapporten opstellen om die vervolgens te delen.
Shopperz.pro

Shopperz.pro

Een gratis webwinkel-tool met de focus op eenvoud, zonder de belangrijke features te vergeten. Binnen 5 minuten is je webshop live. We bieden je uitgebreide dashboards zodat je precies weet wat er in je shop gebeurt. Onbeperkt producten en categorien aanmaken, betalingen via iDEAL ontvangen.
Covide

Covide.nl

Online CRM betekent in Covide, dat alle geledingen binnen uw organisatie uw relaties en alle daaraan gekoppelde communicatie in beeld hebben en houden. Covide CRM online is altijd en overal via het internet beschikbaar en is voorzien van een overzichtelijke relatiekaart, echte salesforce, integratie met Google Apps, synchronisatie naar mobiel en nog veel meer.
PicaPica

PicaPica

Lees review:

Sterren: 2_half
Bedrijven kunnen met PicaPica eenvoudig hun online customer relations management (crm) opzetten en beheren.
mijnwebwinkel

mijnwebwinkel

Lees review:

Sterren: 4
Met mijnwebwinkel is een online shop zo geopend en ingericht. Bij mijnwebwinkel kunt u kiezen tussen een gratis en professional versie. Met de gratis versie kunt u direct en zonder technische kennis online gaan met uw webwinkel. De professional versie biedt daarnaast (onder andere) een eigen domeinnaam, huisstijl, voorraadbeheer en een gastenboek.
Mention

Mention

Lees review:

Sterren: 3_half
Mention is een online dienst om te weten te komen wat mensen schrijven over je bedrijf. Mention stuurt automatisch alerts over deze vermeldingen, die eenvoudig gedeeld kunnen worden met anderen via social media en/of e-mail.
KinetiCast

KinetiCast

KinetiCast biedt online presentatie software voor uw sales afdeling. Via KinetiCast kunt u via rapportages terugzien hoe gebruikers omgaan met uw presentatie. U kunt de presentatie versturen als link in plaats van een attachment.
CRMdesk

CRMdesk

Lees review:

Sterren: 4
Er is niets dat uw klanten wanhopiger maakt dan een slechte klantenservice. Met CRMdesk verleent u optimaal service. Met CRMdesk kunnen klanten niet alleen hun verzoeken indienen en updaten, maar CRMdesk biedt uw klanten ook een kennisbank en forum functionaliteit.
Salesforce

Salesforce

Lees review:

Sterren: 4_half
Met Salesforce CRM-oplossingen en ons cloud computing-model kunt u tegelijkertijd op uw budget en uw klanten letten. Onze zakelijke CRM-producten bevatten applicaties voor de kritieke aspecten van uw bedrijf zoals verkoop en klantenservice.
webCRM

http://webcrm.com

webCRM is een zeer configureerbaar, eenvoudig te gebruiken en zeer veilig cloud gebaseerd CRM-systeem. Het is een efficiënt en essentieel instrument voor verkoopteams, en stelt hun in staat om meer te verkopen. Het maakt proactief account management en marketing mogelijk en leidt door middel van eenvoud en duidelijkheid tot makkelijkere en snellere resultaten.
Insightly

Insightly

Insightly is ontworpen om samen te werken met Google Apps. Met de software kunt u alle informatie -die u nodig heeft om uw bedrijf te managen - op ??n plek en toegankelijk vanaf overal ter wereld beschikbaar hebben. Insightly is snel, veilig en gebruiksvriendelijk. De SaaS wordt meerdere keren per dag geback-upt.
Salesforce.com

SalesCloud 2

Salesforce.com is de leverancier voor cloud computing-oplossingen voor de zakelijke markt. Wij bieden zakelijke applicaties via internet voor organisaties van elke omvang. U gebruikt onze Sales Cloud, Service Cloud en het Force.com-platform via uw eigen webbrowser.
Zoho CRM

Zoho CRM

Lees review:

Sterren: 4
Zoho CRM is een compleet CRM programma en biedt een totaaloplossing voor het managen van relatiebeheer, sales, customer support en marketingcampagnes.
Tictail

Tictail

Lees review:

Sterren: 3_half
Tictail staat voor het snel en eenvoudig opzetten en beheren van professioneel ogende webwinkels.
Zoomerang, a MarketTools Company

Online Surveys & Polls

Lees review:

Sterren: 4
Als de pionier van online marktonderzoek, bieden wij geavanceerde functionaliteit en professionele marktonderzoekoplossingen voor duizenden organisaties wereldwijd, inclusief 70 uit de Fortune Top 100. Als onderdeel van MarketTools Inc. biedt Zoomerang aan haar abonnementho ook professionele diensten, zoals survey programmering, uitvoering en verkrijging en selectie van respondentgroepen op maat.
RowFeeder

RowFeeder

Lees review:

Sterren: 3
Gebruik RowFeeder voor: -Merk Monitoring: volg en analyseer de discussies over merken, producten en concurrenten. -Campagne Meting: analyseer de effectiviteit van social media campagnes voor bereik, participatie en betrokkenheid. -Wedstrijden & Acties: volg berichten in op een hashtag gebaseerde Twitter actie. -Marktonderzoek: volg en analyseer discussies over een specifiek onderwerp.
Scope CRM

Scope CRM

SCOPE is d? Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van e-CRM software voor grotere organisaties. Bovendien verzorgen we de werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, implementatie, opleidingen en support services.
Zendesk

Zendesk

Lees review:

Sterren: 4_half
Zendesk is een web based customer support en helpdesk oplossing. Meer dan 5.000 bedrijven gebruiken Zendesk inmiddels.
SuperOffice

SuperOffice eJournal

Met SuperOffice eJournal kunnen bedrijven grote hoeveelheden inkomende verzoeken op een effectieve manier registreren en verwerken. Dit kan de medewerkers van de customer service veel tijd besparen, ongeacht hoe het verzoek binnenkomt.
Webdesq

Webdesq

Wilt u succesvol opereren op internet, met doeltreffende marketing- en publishing-campagnes, e-mailings en surveys? Zoekt u de juiste partner voor contentmanagement, met creatief talent en excellent tools? Webdesq biedt u deze mogelijkheden.
SyncForce SurveyWorld

Syncforce SurveyWorld

Lees review:

Sterren: 4_half
Met de online software SyncForce SurveyWorld kunnen digitale surveys ontwikkeld worden. Deze zijn onder andere inzetbaar voor: - Cursus- en congres evaluaties - Productevaluaties - Klanttevredenheidsonderzoeken - Wetenschappelijke onderzoeken - Polls - Marktonderzoeken De SaaS bevat tevens voldoende rapportage- en exportmogelijkheden.
BlueCamroo

BlueCamroo

Lees review:

Sterren: 3
BlueCamroo helpt bij de bedrijfsvoering. Het is een complete suite waarmee gebruikers contacten beheren, aan CRM doen, projecten en taken managen, bestanden delen en facturen. BlueCamroo verenigt CRM, E-mail marketing, social network search en intelligentie, projectmanagement, support, time tracking, kostenbeheersing, facturering en collaboration tools in een eenvoudige, geïntegreerde applicatie.
HnD

HnD

HnD biedt site-eigenaren een flexibel en snel klantenservicesysteem met functies als: email notificaties, bijlagen en veilig forummanagement. HND staat voor Hulp eN Discussi?ren en is een volledige online toepassing die gebruikmaakt van LLBLGen Pro.
OnlineAfspraken

www.OnlineAfspraken.nl

Online reserveringssysteem voor websites. Door de online agenda te integreren in uw website, bent u 24 uur per dag bereikbaar voor uw huidige en nieuwe klanten. Ons online reserverings-systeem wordt toegepast in onder andere de volgende branches; kappers, beautysalons, fitness, fotografen, artsen, fysio-therapeuten, restaurants, tennis/squash etc
Planyo

Planyo

Lees review:

Sterren: 4
Planyo: flexibel en gebruikersvriendelijk online reserveringsysteem voor zowel grote als kleine verhuurders.
WebAsyst Mail

WebAsyst Mail

Met WebAsyst Mail kunt u e-mails verzenden en ontvangen en e-mail marketing campagnes maken. Via WebAsyst Mail kunt u gemakkelijk alle gegevens met uw team delen en inkijken.
MailingLijst.nl

MailingLijst.nl

Met MailingLijst.nl kunt u snel en effici?nt uw periodieke nieuwsbrieven (e-mailings) versturen. Het opmaken van uw nieuwsbrief in HTML en het beheren van e-mailadressen van relaties is volledig geautomatiseerd. MailingLijst.nl maakt daarmee e-marketing beschikbaar voor iedereen.
Offorte

Offorte.com

Offorte.com maakt het mogelijk om online interactieve offertes te maken. De webapplicatie is helemaal gericht op het nog sneller en doeltreffender maken van offertes en deze echt onderscheidend en interactief te maken, met als hoger doel: meer opdrachten binnenhalen. De innovatieve opzet is sterk onderscheidend en biedt daarnaast ondersteunende diensten voor maatwerk en design
Infoads

Infoads

Of het nu gaat om uw bedrijfswebsite of persoonlijke website. Met Infoads kunt u uw klantenkring, inkomsten en naamsbekendheid vergroten. U cre?ert uw eigen advertentie en bepaalt welke doelgroep de advertentie te zien krijgt. Vervolgens wordt uw advertentie automatisch weergegeven aan de door u gekozen doelgroep.
Website Grader

Website Grader

Wilt u weten hoe goed uw website het op dit moment doet op het gebied van traffic, SEO problemen en de populariteit in social media? Met Website Grader kunt u gratis een automatisch online rapport laten opstellen om deze verschillende facetten van uw website in kaart te laten brengen.
ecOrganizer

ecOrganizer

ecOrganizer is een volledig ge?ntegreerd relatie-, project- en organisatie-beheersysteem met extra modules voor offertes, facturatie, tijdregistratie, orderverwerking en planning. Per relatie zijn meerdere projecten aan te maken en bij te houden die alle bijbehorende afspraken, taken, notities, berichten en zelfs koppeling naar externe bestanden (b.v. Office documenten) omvatten.
GoToAssist

GoToAssist

Lees review:

Sterren: 4
GoToAssist is een online customer service oplossing bestaande uit drie modules: Remote Support voor support op afstand, Service Desk voor het beheren van supportaanvragen en Monitoring voor het monitoren en inventariseren van de IT-omgeving.
Webflow

Webflow online software

Webflow is een (ERP) programma voor het beheren van uw klanten, uw leveranciers ?n uw assortiment. Webflow verwerkt uw inkopen, verkopen, voorraad en uw productieproces inclusief volledig ingebouwde webwinkel!
Syntryx

Syntryx

Syntryx biedt de mogelijkheid om op basis van online analyses uw inkomsten te verhogen, online marketing activiteiten uit te breiden en uw sales-team productiever te laten werken.
Nutshell CRM

Nutshell CRM

Lees review:

Sterren: 3
Een CRM oplossing voor gericht op het MKB. "In the cloud en voor een betaalbare prijs.
MetaScope

MetaScope

MetaScope is een uniek digitaal 'verkoop-hulpmiddel' voor bedrijven, te gebruiken via het internet. Uniek, omdat dit het eerste webbased verkoop software pakket is, waarmee de verkoopinspanningen gedigitaliseerd, gevolgd en gemanaged kunnen worden.
UwBoeking.com

Online Reserveringssysteem

UwBoeking.com is een online reserverings- en administratiesysteem voor eigenaren van een vakantieverblijf, camping, hotel, bed & breakfast e.d. UwBoeking.com is voor de eigenaar gratis te gebruiken en hij heeft altijd en realtime een overzicht van zijn beschikbaarheid, reserveringen, betalingen en dergelijke. De eigenaar kan zich eenvoudig en online aanmelden en direct aan de slag gaan.
ABCrm

ABCrm.nl

Lees review:

Sterren: 4
ABCrm is professionele Customer Relationship Management (CRM) software. ABCrm is modulair opgezet met als basis de elementen: Communicatie, dossiervorming, taken en het labellen van personen en organisaties. Door vervolgens modules aan of uit te zetten, kunt u uw systeem zo eenvoudig of uitgebreid maken als u zelf wilt.
Perrit

Perrit

Perrit biedt u MS Dynamics CRM. MS Dynamics CRM 4.0 past bij de behoeften van kleine, middelgrote en grote organisaties. Microsoft Dynamics CRM is gemakkelijke, flexibele en ge?ntegreerde CRM-software die u en uw medewerkers in staat stelt te zorgen voor een goed relatiebeheer, gefundeerde beslissingen te nemen, omzet te verhogen en uw klanten een superieure service te bieden.
Checkfront

Checkfront

Lees review:

Sterren: 4_half
Checkfront is cloud gebaseerde software voor het beheren van boekingen en daarmee dus een e-commerce platvorm. Het bied een beveiligde omgeving om reserveringen en alle zaken daaromheen op een professionele manier en zakelijk af te handelen.
ActiveCampaign

ActiveCampaign

Lees review:

Sterren: 4
ActiveCampaign is een cloud tool dat e-mailmarketing makkelijk maakt en integreert met social media, zoals een aanmeldoptie via Facebook. Met templates kunnen mooie en uitdagende e-mails worden verstuurd naar alle of gesegmenteerde typen gebruikers en eventueel getriggerd op datum, response of specifieke voorkeuren.
Bizodo

Bizodo

Lees review:

Sterren: 2_half
Gebruik Bizodo voor het maken van formulieren. Meer dan 100 sjablonen: Klantonderzoek, Marktonderzoek, Feedbackformulier, Evenementregistratie, Bestelformulieren, Exit interviews, Productfeedback, Bug tracking, Medische formulieren, Patiënt intake, Geheimhoudingsverklaringen, Cursusregistratie, Inschrijvingsformulieren, Lesevaluaties. Beste 'Small Business Web App van 2012', PC Magazine.
vtiger

vtiger

Lees review:

Sterren: 4_half
vtiger CRM is een CRM oplossing die uitblinkt in zowel volledigheid als eenvoud. De online software past daardoor goed in het segment van kleine en middelgrote bedrijven. vtiger CRM is hybride software, dat wil zeggen dat deze zowel in de cloud als on premise (lokaal) geïnstalleerd kan worden. Het grote voordeel van vtiger CRM is dat het een gratis, volledig open source pakket is.
Bitrix24

Bitrix24

Essentially Bitrix24 is Yammer (social enterprise) plus BaseCamp (project management) plus Zoho (CRM) plus DropBox (file sharing and online doc management) and a few minor things (calendars, planners, work reports, gantt charts, etc). The service is 100% free to small companies (those with 12 employees or fewer).
YouCanBookMe

YouCanBookMe

Lees review:

Sterren: 3_half
YouCanBookMe is een flexibel en krachtig online reserveringssysteem dat eenvoudig naar eigen hand is te zetten en te beheren.
Tender Support

Tender Support

Lees review:

Sterren: 3_half
Tender Support is een goed georganiseerde oplossing voor customer support. Alle support aanvragen die binnenkomen via e-mail, internet of andere bronnen worden beheerd op één plek. Zo zorgt Tender Support ervoor dat alle aanvragen worden beantwoord.
Sage CRM Solution

Sage CRM Solution

SageCRM biedt u een verbinding tussen uw marketing, sales en klantenservice afdeling. SageCRM helpt u met het bereiken van sales targets en nieuwe sales kansen te herkennen. Met SageCRM bereikt u de juiste klant op het goede moment en heeft u altijd overzichtelijk al uw marketingactiviteiten bij de hand.
Netrex

Netrex

Met onze complete open source Customer Relation Management (CRM) toepassingen heeft u de beschikking over kalenders, relatiebeheer, opportunity en lead tracking en een hele gereedschapskist met andere instrumenten om het klantenbeheer binnen uw bedrijf te optimaliseren.
Commun.it

Commun.it

Lees review:

Sterren: 3
Commun.it Relationship Management verbetert de manier waarop Twittervolgers beheerd worden. Door te focussen op kwalitatief waardevolle volgers kunnen marketeers hun bereik vergroten en leads vinden op Twitter. Maak top beïnvloeders en fans deel van het marketing plan voor meer engagement en het concentreren van potentiële leads. Inzicht wordt actie en relaties worden waardevoller met Commun.it.
WORKetc

WORKetc

Lees review:

Sterren: 3
CRM, projecten en facturatie in één Cloud oplossing!
LuxorCRM

LuxorCRM

Lees review:

Sterren: 4
De Engelstalige online software LuxorCRM is een uitgebreid CRM systeem voor het voeren van onder andere relatiebeheer en acquisitieregistratie, het opzetten van e-mailcampagnes en het vastleggen van helpdeskvragen. De veiligheid van data wordt gegarandeerd. De SaaS is beschikbaar in 1 abonnementsvorm, 60 US Dollar per maand met een minimum van 3 gebruikers.
SmarterTrack

SmarterTrack

Lees review:

Sterren: 4
SmarterTools heeft met SmarterTrack een volwassen online helpdesk software in handen. Klanten kunnen online tickets aanmaken en bekijken. Agents kunnen de binnengekomen tickets online managen en samenwerken. De ingebouwde track en log functionaliteiten en de vele standaard overzichten zorgen voor voldoende control. Integratie met VoIP systemen.
Emailbrain

Emailbrain

Lees review:

Sterren: 4
Emailbrain biedt online e-mail marketing software. Het overzichtelijke dashboard is goed te integreren met social media en Google Analytics.
Microsoft Online Diensten

Microsoft Online Diensten (BPOS)

Lees review:

Sterren: 4
Microsoft Online Diensten (BPOS) bestaan uit een reeks van ondernemingsproducten die via een hostingprogramma door Microsoft in samenwerking met partners wordt verkocht. Het pakket bestaat uit Exchange Online, Office SharePoint Online, Office Communications Online, Forefront Online Protection for Exchange en Office Live Meeting.
GetAHelpdesk

GetAHelpdesk

GetAHelpdesk biedt customer support voor kleinere websites. Na het configureren van uw helpdesk, kunt u een online support button op uw site plaatsen. Uw helpdesk is uit te breidden met Frequently Asked Quistions, TODO lists, persoonlijke notities, configureerbare Time Zone en Rate Support.
E-mark Mail

E-mark mail

E-mark Mail is gespecialiseerd in e-mail marketing. Met de tool E-mark Mail maakt u eenvoudig doeltreffende campagnes en nieuwsbrieven, en bereikt u exact diegenen die uw informatie graag willen lezen.
Intercom

Intercom

Lees review:

Sterren: 3
Intercom koppelt gedetailleerde bezoekersanalyse aan live conversatie met klanten. Intercom is een krachtig online gereedschap voor supportafdelingen, webcareteams en marketeers.
webCRM

webCRM

Lees review:

Sterren: 4
webCRM bevat alle functies die u nodig heeft om uw klanten effectief te beheren en uw business te laten groeien. webCRM laat gebruikers zelf informatie eenvoudig vinden zonder complexe rapportagetools te hoeven aan te leren. Sychroniseer alle of geselecteerde contacten, afspraken, activiteiten en e-mails met Outlook.
LEANFORMS

LEANFORMS

LEANFORMS is eenvoudige en veelzijdige software voor registratie en procesbeheer via webformulieren. LEANFORMS maakt het makkelijk om gegevens over de bedrijfsvoering te verzamelen en te gebruiken voor workflow management en procesoptimalisatie. LEANFORMS is flexibel en laagdrempelig en dus in alle sectoren toe te passen, van productiebedrijven tot administratiekantoren en zorg.
Amundis Communications GmbH

www.2ask.net

Lees review:

Sterren: 3
Met 2ask creëert, deelt en analyseert enquêtes via internet. Omdat er geen installatie nodig is, werk je direct in de webbrowser aan een online enquête. De software beschikt over een aantal handige functionaliteiten waaronder het vooraf testen van de enquête.
Elite Email

Elite Email

Lees review:

Sterren: 3
Elite Email is online software voor e-mailmarketing waarmee je eenvoudig en snel e-mailcampagnes uitstuurt naar klanten en abonnees.
Qubics

GoldMine SaaS

GoldMine SaaS is de oplossing om al uw relatiegegevens te raadplegen en bij te houden. Klanten, prospects en leveranciers. Documenten, (e-mail)adressen, brieven en gespreksnotities. Alles slaat u op in deze krachtige CRM software.
Campaign Monitor

CampaignMonitor

Lees review:

Sterren: 4_half
Email marketing software voor designers en hun klanten. Verstuur mooie e-mail campagnes en nieuwsbrieven, bekijk en analyseer de resultaten en beheer de adressenlijst.
Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics CRM Online is een volledig ge?ntegreerd CRM-systeem (Customer Relationship Management). Met Microsoft Dynamics CRM krijgt u een helder beeld van uw klanten, vanaf het eerste contact tot aan hun aankopen en het aftersales-traject.
Reflex Online

reflex-online.com

Cloud gebaseerd reserveringssysteem voor het ontvangen van online afspraken en reserveringen via uw eigen website. Deze reserveringssoftware brengt u meer efficiency, kwalitatief betere afspraken en een optimale bereikbaarheid. Geen initiële investeringskosten, 30-dagen free trial mogelijk.
Survey Analytics LLC

QuestionPro.com

Lees review:

Sterren: 3
QuestionPro is een handige Engelstalige tool om snel en eenvoudig een enquête te ontwerpen, promoten en analyseren. De software bevat vele functionaliteiten die het inrichten van enquêtes erg simpel maakt.
VerticalResponse

VerticalResponse

Lees review:

Sterren: 4
VerticalResponse is een totaalaanbieder van e-marketing software. De SaaS biedt onder andere de volgende tools aan: e-mailmarketing online surveys event marketing direct mail postcards Met de online software VerticalResponse kunnen e-mailcampagnes opgezet en verzonden worden. Het volgen van de e-mails gebeurt via de standaard aanwezige rapportages.
Blinker

Blinker.nl

Lees review:

Sterren: 4
Blinker biedt met MailPlus een uitgebreide e-mailmarketing oplossing. Naast de e-mails kunnen er ook SMS en direct mailings mee worden opgemaakt en verzonden.
Applane

Applane

Lees review:

Sterren: 3_half
Applane CRM faciliteert de hele Sales Cycle inclusief datamining, discussies, het identificeren van opportunities, proposities maken, rapportages & analyses en het sluiten van de deal. Applane is beschikbaar als Google App.
SpinOffice

SpinOffice CRM

SpinOffice CRM is een eenvoudige CRM oplossing. De gebruiker heeft ??n centrale plek voor mail, contacten en agenda. Nieuw in de applicatie is de integratie met Facebook. Dit geeft de mogelijkheid contacten te importeren en up-to-date te houden. Het gebruiksvriendelijke CRM systeem is te downloaden op de website van SpinOffice of in de Mac App store.
GoodData

GoodData

GoodData biedt u alle traditionele Business Intelligence mogelijkheden binnen de online cloud. Maar breiden dit ook uit met de mogelijkheid om samen met uw team de data te analyseren. GoodData transformeert het alleen analyseren van BI dus naar een sterk samenwerkingsverband.
TimeTrade

TimeTrade

Lees review:

Sterren: 3_half
Ontsluit je Outlook of Google agenda om klanten makkelijk een online afspraak met je te laten inplannen.
Perfectview CRM

PerfectviewCRM.nl

PerfectView is de Nederlandse CRM Cloud. Het betaalbare en gebruiksvriendelijke alternatief voor het Amerikaanse Salesforce, Sugar en Microsoft. In onze CRM Cloud kunt u, zonder implementatie, PerfectView CRM Online gebruiken voor Relatiebeheer & Sales. Schaalbaar, aanpasbaar en veilig.
SugarCRM

SugarCRM

Lees review:

Sterren: 4
Sugar is een flexibele CRM-oplossing die een snel overzicht geeft van alle klantcontacten op het gebied van verkoop, marketing en service. Tot de features behoren de synchronisatie van offline-clients, uitgebreide rapportagefuncties, een zelfbedieningsportaal voor klanten en ondersteuning door Oracle-databanken.
PipelineDeals

PipelineDeals

Lees review:

Sterren: 4_half
PipelineDeals is een complete CRM oplossing voor Sales afdelingen. De gehele Sales pipeline kan worden georganiseerd, gemonitord en geanalyseerd inclusief uitgebreide rapportage mogelijkheden.
MailCamp MKB

MailCamp MKB

Lees review:

Sterren: 4
MailCamp MKB levert email-marketing oplossing voor het MKB: betaalbaar, gebruiksvriendelijk, alle mogelijk denkbare functies, volledige support, Nederlands of Engels pakket.
Business Online Solutions

Zoho CRM

Business Online Solutions is de Nederlandse partner van Zoho CRM. Zoho CRM is betaalbaar en maakt CRM ook toegankelijk voor het MKB! Niet langer is een CRM systeem voorbehouden aan grote organisties met grote budgetten. Ieder bedrijf kan nu zonder grote investering werken met een professioneel CRM systeem. Volledig en veilig gehost. Dus geen hardware investering!
BigContacts

Website BigContacts

Lees review:

Sterren: 3_half
Online CRM Software voor het beheren van (potentiële) klanten, contactpersonen, sales opportunities en taken. De krachtige autopilot neemt een administratieve last uit handen. Automatische e-mails en taken kunnen ingesteld worden op basis van vooraf ingestelde gebeurtenissen in BigContacts. Integratie met VerticalResponse voor het geïntegreerd opmaken en versturen van e-mailings.
SuperOffice CRM Online

SuperOffice CRM Online

Met SuperOffice kunt u lange, loyale en winstgevende klantenrelaties opbouwen. SuperOffice helpt u met het bereiken van sales targets en het herkennen van nieuwe sales kansen.
SurveyMonkey

SurveyMonkey

Lees review:

Sterren: 4_half
SurveyMonkey is software waarmee u online enqu?tes kunt ontwerpen, reacties van respondenten kunt verzamelen en resultaten kunt analyseren.
Highrise

Highrise

Online software voor het opslaan van alle gesprekken, e-mails, telefoongesprekken, vergaderingen, documenten en afspraken van een contactpersoon. Met Highrise weet je altijd met wie je gepraat hebt, wat afgesproken is en wat de follow-up wordt.
Magna CRM

Magna CRM

Lees review:

Sterren: 3_half
Magna CRM is een MKB SaaS CRM oplossing geleverd door het Engelse OnClick Solutions. Zij levert diverse SaaS toepassing voor het ondersteunen van uw relatiebeheer. Haal een hogere conversie uit uw leads met Magna CRM
Workbooks CRM

Workbooks CRM

Lees review:

Sterren: 4_half
Online CRM vanaf £ 19 per maand
Google Alerts

Google Alerts

Lees review:

Sterren: 4_half
Met Google-meldingen ontvangt u via e-mail updates van de nieuwste zoekresultaten op Google (web, nieuws enz.) gebaseerd op de zoekopdracht of het onderwerp dat u hebt opgegeven.
Copernic

Copernic Tracker

Lees review:

Sterren: 3_half
Copernic Tracker houdt automatisch bij wanneer er nieuwe content op de door u bepaalde Web pagina's geplaatst wordt. Zodra er een verandering plaatsvindt krijgt u een notificatie hiervan in uw mailbox.
Mojo Helpdesk

Moja Helpdesk

Lees review:

Sterren: 3_half
Mojo Helpdesk biedt u online ticket tracking en helpdesk software waarmee u antwoord kunt geven op alle vragen van uw bezoekers. Gebruik Mojo Helpdesk om gegevens van uw klanten te bestuderen en te verwerken.
Capsule

Capsule

Lees review:

Sterren: 4
De gemakkelijke online CRM Gebruik Capsule voor contact management, communicatie met mensen en bedrijven waar je zaken mee doet, verkoopmogelijkheden in de pipeline, en om te doen wat er gedaan moet worden. De contact pagina geeft een overzicht van alle belangrijke punten van een zakelijk contact. Manage de sales pipeline met Capsule om offertes, transacties en andere verkoopmogelijkheden te vo
Freshdesk

Freshdesk

Lees review:

Sterren: 4
Starters en grotere bedrijven kunnen met Freshdesk eenvoudig een professionele online helpdesk opzetten en beheren.
M4N

M4N

Een online campagne voeren voor uw klant? Meerdere campagnes voor meerdere klanten zijn vanuit ??n inlog te beheren én bij te sturen. De resultaten en facturatie van de campagnes zijn per klant gescheiden.
Happyfox

happyfox

Lees review:

Sterren: 4
De online software Happyfox is een easy-to-use helpdesk management tool. MKB-ers met maximaal 2 supportmedewerkers kunnen gratis gebruik maken van deze SaaS. Het managen van tickets staat ook in deze applicatie centraal en zijn op diverse plekken configuraties mogelijk. Een geïntegreerde rapportagetool is beschikbaar en bij duurdere abonnementen ook een API.
Olstand

Olstand Software Solutions

Olstand Software Solutions is specialist in het ontwikkelen en beheren van software-oplossingen voor uw organisatie. Met het unieke web-platform dat in eigen huis is ontwikkeld, kan Olstand snel complete software-pakketten op maat leveren. U kunt daardoor snel over de gewenste applicatie beschikken, voor een prijs die ook nog eens ver onder het gemiddelde kostenniveau ligt dan gebruikelijk.
KPN Online

Mijn Bedrijf Online

KPN biedt met "Mijn Bedrijf Online" vier verschillende diensten. Online Customer Relations Management, online boekhouden, online back-ups en telewerken.
OsTicket

OsTicket

OsTicket is een veelgebruikt open source support ticket system. OsTicket biedt een naadloze integratie van email, telefoon en web-based forms in een simpel te gebruiken interface. U kunt support aanvragen vanaf een plek beheren, organiseren en archiveren.
MYCO Suite

www.mycosuite.com

Manage Your Company Online. Een complete online Suite voor het MKB. CRM, Project management, Urenregistratie, Facturatie, Documenten delen en meer. Werk samen met collega's, klanten en leveranciers. MYCO Suite is gratis om te proberen. Vervolgens is het mogelijk om met een gratis 1-gebruiker account door te gaan. Voor een premium account betaalt u $ 15 per gebruiker per maand.
42windmills

42windmills

Met 42windmills kunt u zelf professionele webapplicaties maken. U hoeft geen developer te zijn om applicaties te maken: programmeren is niet noodzakelijk. Vergeet de techniek, focus op wat uw applicatie uniek maakt. Zet uw applicatie met 1 klik in de cloud of verzorg de hosting zelf. Maak een gratis account aan en bekijk binnen enkele minuten uw eerste applicatie!
Assistly

Assistly

Lees review:

Sterren: 3
Met de Software-as-a-Service van Assistly kunnen alle gesprekken in de social media worden bijgehouden en automatisch worden geordend. Er kan direct worden gereageerd op vragen via e-mail, maar ook kan er mee worden meegedaan in gesprekken op Facebook of Twitter. De data die wordt verzamelt, en de reactie daarop van het personeel, kunnen via Assistly worden geanalyseerd.
Efficy

Efficy

Efficy CRM is de 'missing-link' tussen front en back office. Door de combinatie en koppeling van bestaande functies is CRM software van Efficy Nederland geschikt voor elk type bedrijf. Zo kunt u met CRM software van Efficy snel en makkelijk e-mails versturen, ontvangen, beheren en volgen. Ook brieven, faxen en documenten zijn makkelijk te centraliseren en te vinden in Efficy CRM.
Compete

Compete

Compete biedt u de mogelijkheid om online uw traffic te monitoren. Compete geeft u een grote hoeveelheid analytische tools tot uw beschikken. Zo bent u altijd op de hoogte van de stand van zaken en kunt u resultaten vergelijken met die van de concurrent.
Oracle CRM

Oracle CRM On Demand

A highly comprehensive yet fast-to-deploy CRM solution, Oracle CRM On Demand goes far beyond any other software-as-a-service offering. Bring clarity to your sales processes; build loyal, long-term customer relationships; accelerate productivity; boost call center efficiency; and derive customer intelligence. With Oracle CRM On Demand you can do all this and more.
Connected

Connected

Connected haalt automatisch de contacten uit email, social media, agenda's en telefoons. De gegevens worden automatisch ge-update met informatie over de actuele werkgever, functie, e-mail en verblijfplaats van de contactpersoon. Bekijk de status-updates, foto's, en blog posts van jouw contactpersonen in je social networks.
Moshi-Toshi

Moshi-Toshi

Lees review:

Sterren: 3_half
Gepriegel in Microsoft Outlook? Problemen met de grafische opmaak? Niet met Moshi-Toshi! U stelt in drie eenvoudige stappen een volledige nieuwsbrief samen. Inclusief aantrekkelijk ontwerp en de mogelijkheid om statistieken te bekijken!
ACT! for Web

ACT!

ACT! is de ideale CRM oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven of afdelingen binnen grotere organisaties ACT! is qua layout en de te registreren gegevens eenvoudig aan te passen aan de wensen van elke organisatie. Een database die toereikend is tot meer dan 100.000 relaties en het kunnen delen van deze informatie met 1 tot 100 gebruikers maakt dat ACT! in elke branche inzetbaar is.
Shopify

Shopify

Lees review:

Sterren: 4_half
Met Shopify kan een online winkel opgezet worden. Producten kunnen toegevoegd worden, de voorraad wordt bijgehouden, het uiterlijk van de shop kan gepersonaliseerd worden, betalingsmethoden zijn in te stellen en bestellingen kunnen afgehandeld worden.
Basenet CRM

Basenet.nl

BaseNet Online CRM biedt een totaaloplossing voor dienstverlenende organisaties. Het systeem werkt volledig online en stelt u daardoor in staat om vanaf iedere locatie uw werkzaamheden uit te voeren, waar u ook bent. Het enige wat u nodig heeft is een computer met een internetverbinding.
Workanizr CRM

Workanizr CRM

Snel, simpel en effectief: in minimale tijd het maximale uit je relaties halen. Workanizr CRM helpt je op tijd en de juiste relatie weer eens aan te spreken.
Buffer

Buffer

Lees review:

Sterren: 2_half
Een slimmere manier om info te delen op de social media. Voeg gemakkelijk artikelen, foto?s en video´s toe aan Buffer en wij delen ze automagisch voor jou in de loop van de dag. In je browser: middels de Bufferknop en browser extensies voor Chrome, Firefox en Safari. Op je mobieltje: middels native apps voor iPhone en Android. Wij zijn geïntegreerd en compatibel met alle grote news reader apps.
Constant Contact

Constant Contact

Lees review:

Sterren: 4_half
Met de SaaS Constant Contact kunnen zzp-ers en organisaties van diverse omvang e-mail marketing activiteiten ontplooien. Daarnaast biedt de software functionaliteiten voor event marketing en online surveys. Online nieuwsbrieven en e-mailcampagnes, ontwikkeld binnen Constant Contact, kunnen via Simple Share op Facebook, Twitter en LinkedIn gepubliceerd worden. Prijs vanaf 15 US Dollar per maand.
Monitor 24-7

Monitor 24-7

Monitor 24-7's customer support software kan een organisatie helpen om de helpdeskprocessen te optimaliseren met webbased customer support. Gebruik van uw helpdesk software oplossing kan uw online klant support effici?nter en meer productief maken. Ons customer support systeem IncidentMonitor(TM) Desktop, IncidentMonitor Enterprise en IncidentMonitor SaaS zijn ideaal als online customer support.
Google Adwords

Google Adwords

Lees review:

Sterren: 4
Met Google Adwords kan er rondom de output van de Google zoekmachine en een groot aantal aangesloten externe websites geadverteerd worden met tekst- en beeldadvertenties op basis van zelf te kiezen steekwoorden. Een veilingsysteem bepaalt de te betalen prijs per klik.
Desk.com

Desk.com

Lees review:

Sterren: 4
Desk.com is online software van Salesforce.com voor customer support. De software wordt afgerekend naar gebruik en kent zelfs een betaalmodel voor parttime gebruikers. Dus betalen per gebruikt uur.
Helpscout

Help Scout

Lees review:

Sterren: 3
Help Scout is online helpdesk software voor de een-op-een communicatie met klanten en/of gebruikers.
SysAid CSS

SysAid CSS

SysAid CSS Helpdesk is online software voor Customer Service Management. Helpdeskondersteuning, support voor meerdere kanalen en mobiele toepassingen.
Clang

Clang

Met de marketing applicatie Clang kunt u online marketingcampagnes cre?ren, managen, verzenden en analyseren. In Clang staat uw klant centraal. Zo kunt u uw boodschap afstemmen op de behoefte van uw klant, tot op individueel niveau. Zodat uw klant op het juiste moment de juiste boodschap ontvangt, waardoor de conversie verbetert. Event Driven Marketing at it's best!
Linki.nl

Linki.nl

Linki.nl biedt website eigenaren een uitgebreide service om de verkoop en beheer van advertentieruimte te vergemakkelijken en te optimaliseren. Linki.nl biedt u ook de mogelijkheid om een breder publiek te bereiken en zelf advertorials te plaatsen.
Mouseflow

Mouseflow

Lees review:

Sterren: 4
Mouseflow maakt het analyseren van bezoek aan websites wel heel erg gemakkelijk. Geschikt voor zowel professionele websitebouwers en online marketeers als eigenaars die meer uit hun website willen halen.
Appointy

Appointy

Lees review:

Sterren: 4_half
Appointy is een geavanceerde online scheduling software tool voor bijvoorbeeld salons, kappers en wellness centra. Met Appointy krijgt u de mogelijkheid om uw cli?nten online diensten te laten kiezen en afspraken te laten inboeken.
Smartsheet

Smartsheet

Lees review:

Sterren: 4
Volg, plan en rapporteer projecten, sales trajecten en andere werkzaamheden van uw teams met Smartsheet. Smartsheet biedt een groot aantal sjablonen voor verschillende doeleinden en ieder soort project.
DMdelivery

DMdelivery

DMdelivery is het professionele e-mailmarketingpakket voor de e-mailmarketeer. Met DMdelivery maakt en verstuurt u snel en eenvoudig professionele e-mails. Voor de veeleisende gebruiker biedt DMdelivery een aantal handige functies. Volledig ge?ndividualiseerde nieuwsbriefinhoud, event driven e-mailcampagnes, SMS-campagnes en het meest uitgebreide statistiekenpakket.
Pipedrive

Pipedrive

Lees review:

Sterren: 3
Voor het sluiten van meer deals met minder administratie. Pipedrive is een web-based Customer Relationship Management (CRM) & Sales Pipeline Management Software. Pipedrive visualiseert de sales pipeline, waardoor in één oogopslag te zien is in welke fase van het verkoopproces een deal zich bevindt. Met Pipedrive zien verkopers de voortgang van hun individuele deals of de resultaten van het team.
Measuremail

Measuremail

Measuremail levert een online marketing oplossing die gebruikers in staat stelt om zelf of geheel automatisch online communicatie campagnes via e-mail en SMS op te zetten voor de B2B en de B2C markt
Socialmention

Socialmention

Lees review:

Sterren: 3_half
Socialmention werkt hetzelfde als Google Alerts maar dan voor social media. Ontvang dagelijks e-mail alerts over bijvoorbeeld uw merk, bedrijf, CEO, marketing campagne of concurrenten.
Provide Support

Provide Support

Met live chat support op uw website verleent u superieure klantenservice en helpt u uw producten online te verkopen. Met ??n klik op de muis hebben de bezoekers van uw website contact met uw support team voor live assistentie.
SocialBro

equipo24

Lees review:

Sterren: 4
equipo24 stelt zich ten doel waarde toe te voegen aan haar cliënten op het gebied van IT. Onze aandacht richt zich op diensten met hoogmatige technologie en innovatie. Wij bieden praktische producten met een hoge toegevoegde waarde binnen de markt van IT-consultancy, webdesign, webwinkels en opkomende technologieën. Ons doel is niet concurrentie, maar innovatief leiderschap.
Suxesfully

Suxesfully

Online CRM van Suxesfully helpt organisaties bij het vergroten van hun verkoopsucces, het leveren van uitstekende service aan de klant en het nemen van beslissingen met kennis van zaken. Suxesfully werkt vanuit Microsoft-software (Outlook, Word, Excel, SharePoint).
Sparco

Sparco

Sparco levert met Webcentives een geavanceerde oplossing die uw loyalty- of spaarprogramma volledig managet. Vanaf het moment dat u Webcentives inzet, stimuleert u de omzet, de brand loyalty en het imago van uw onderneming zonder dat het onnodig beslag op uw tijd legt. Het programma doet zijn werk, u kunt zich richten op uw core business.
eSalesTrack

website esalestrack

Lees review:

Sterren: 2_half
eSalesTrack is een online CRM tool waarmee organisaties onder andere klanten, contacten, verkoopkansen en acties kunnen vastleggen. Tevens bevat de software opties om e-mailmarketing op te zetten. Voor 40 US dollar per gebruiker per maand zijn alle functionaliteiten beschikbaar. Daarnaast is de software via een mobiele versie vanaf mobiele apparaten benaderbaar.
BusinessBase

BusinessBase

De BusinessBase ERP en PSA Suites for Microsoft Dynamics CRM vergroten de toepasbaarheid van Microsoft Dynamics CRM. Ieder klantcontact wordt volledig geautomatiseerd en ieder eindgebruiker krijgt direct toegang tot alle middelen om doeltreffend te kunnen werken.
OTRS

OTRS.org

Lees review:

Sterren: 4_half
OTRS biedt een complete Open Source applicatie voor de klantenservice. Er kunnen berichten van meerdere e-mailaccounts worden ontvangen, waarna het gehele team met een ticket aan de slag kan zonder doublures.
Digital Herald

Digital Herald

Het perfecte instrument voor uw e-mail marketing en digitale nieuwsbrieven. Digital Herald helpt u om optimaal in contact te komen met uw klanten, dit bespaart u veel tijd en geld.
Qhub

Qhub

Lees review:

Sterren: 3_half
Qhub is Q & A Software waarmee eenvoudig een levendige gemeenschap gebouwd kan worden. Qhub is marktleider in online Q&A's en FAQ's voor websites. Bouw je ondernemening uit middels een toename van klanttevredenheid en échte interactie met klanten. Qhub biedt mooie Vraag & Antwoord software om toe te voegen aan je eigen website of als stand-alone site. Ga aan de slag in minder dan 30 seconden.
SysAid CSS

SysAid CSS

Lees review:

Sterren: 3
SysAid CSS is een volledige online helpdesk en klantenservice oplossing. SysAid CSS biedt onder meer ticket management en live chat volledig ge?ntegreerd in uw website.
NetQ Internet Surveys

http://www.netq.nl

Met NETQ Internet Surveys doe je online enquetes gemakkelijk zelf in 3 simpele stappen: 1) Creeer moeiteloos je eigen enquetes, of bewerk simpelweg een professionele survey template naar eigen wens 2) Nodig respondenten snel uit via websites, social media, e-mail of panels 3) Bekijk direct de realtime rapportages en exporteer de resultaten
JitterJam

JitterJam

JitterJam combineert social media monitoring, een contact database en een multi-channel marketing platform tot één geïntegreerd Social CRM systeem.
edocr

edocr

Lees review:

Sterren: 2
Publiceer documenten, brochures, white papers en persberichten via edocr, geïndexeerd door Google. Distribueer documenten over ca. 300 web services als Facebook, Twitter en Linkedin voor hoge impact. Werk samen via private messaging, genereer prospects en leads. Analyseer Business Intelligence: Wie leest je documenten en welke acties volgen? Exporteer document leads naar je favoriete CRM tool.
Xopie

Xopie

Lees review:

Sterren: 3
Xopie is een online winkeldienst, waar iedereen, zonder technische kennis nodig te hebben, een online winkel of catalogus kan creëren en producten kan verkopen. Additionele hosting en een eigen webdomein zijn niet nodig! Xopie ontvangt geen percentage van de verkooptransacties. Xopie heeft verschillende voorgeprogrammeerde betalingsvormen.
HelpDeskSAAS

HelpDeskSAAS

Lees review:

Sterren: 4
Online helpdesk software met self-service portal, mobiele toegang en uitgebreide functionaliteiten. Een interessante SaaS-tool voor het MKB. Al te gebruiken vanaf $49 per maand.
WebGenenerator

WebGenenerator ProMail

Iedereen kan met WebGenerator ProMail mooie, professionele e-mail nieuwsbrieven maken. ProMail neemt u het moeilijke werk uit handen. Gebruik meerdere verzendlijsten, maak selecties, personaliseer uw email nieuwsbrief en verstuur uw nieuwsbrief direct of op een ingestelde datum en tijd.
Polldaddy

Polldaddy

Lees review:

Sterren: 4
Polldaddy is een online enquête software voor het maken van enquêtes, polls en beoordelingen die in een website kunnen worden geplaatst en gedeeld kunnen worden via Facebook of Twitter.
Archie

Archie XRM

Het online hosten van software oftewel de SAAS (Software-as-a-Service) is niet meer weg te denken in het IT-landschap. Vooral CRM-toepassingen zijn uitermate geschikt om via deze manier gebruikt te worden. Archie heeft hiervoor de oplossing.
Kayako

Kayako

Lees review:

Sterren: 4
Kayako Fusion is het vlaggenschip van Kayako. De helpdesk software is beschikbaar als SaaS. Met deze oplossingen kunnen tickets aangemaakt, ingediend en bewaakt worden door zowel uw klanten als uw supportmedewerkers. Op de website van Kayako kunt u uitgebreide informatie vinden over onze producten en diensten.
Klantenbinder

Klantenbinder

E-mail nieuwsbrieven maken en versturen wordt gemakkelijker dan ooit te voren. Met het programma Klantenbinder bent u in staat om uw e-mail campagne binnen enkele minuten samen te stellen. Binnen de opmaak van uw eigen email sjabloon kunt u zelf teksten en afbeeldingen aanpassen zonder hiervoor over technische of grafische kennis te beschikken.
Addemar

Addemar

Verhoog vandaag nog de impact van uw communicatie dankzij e-mailmarketing. Verstuur in een mum van tijd zelf professionele e-mailmarketing campagnes door middel van de gebruiksvriendelijke Addemar online software. U kunt in real time de resultaten bekijken zodat u uw campagnes kunt evalueren.
YouTargets

YouTargets

Lees review:

Sterren: 2
YouTargets, voor gemakkelijk contact en customer relationship management (CRM). YouTargets helpt je met lead management en relatiemanagement van klanten en zakelijke contacten. Manage tot 30.000 contacten met social media profielen, volg deals en vergeet nooit meer taken en vervolgacties. Maak takenlijsten en voeg een groep contacten, deals en aantekeningen samen voor case studies en projecten.
Popdesk

Popdesk

Lees review:

Sterren: 3_half
Op zoek naar een gratis en eenvoudige online helpdesk? Popdesk is een simpele manier voor het beheren van tickets. De kennisdatabase, customer portal en integratie met Twitter zijn enkele aanvullende functionaliteiten waarover deze tool beschikt.
EindelijkCRM

EindelijkCRM

EindelijkCRM.nl is de snelste en eenvoudige manier om nu eindelijk met CRM aan de slag te gaan. Direct toegang tot alle klantinformatie via het Web of binnen Outlook. Geen noodzaak om zelf alle kennis op te bouwen en geen investeringen in software of infrastructuur. En u kunt vertrouwen op de veilige datacenters van KPN en Microsoft technologie.
NETQ Internet Surveys

www.netq.nl

Met NETQ Internet Surveys maak je online enquetes gemakkelijk zelf in 3 simpele stappen. 1) Cre?er moeiteloos je eigen enquetes, of bewerk simpelweg een professionele survey template naar eigen wens 2) Nodig respondenten snel uit via websites, social media, e-mail of panels 3) Bekijk direct de realtime rapportages en exporteer de resultaten.
Inschrijven voor de nieuwsbrief

Populaire tags

crm, online software, relatiebeheer, nieuwsbrief, saas, klantenservice, emailmarketing, social media, helpdesk


Zoek online software

  
Stichting EuroCloud Nederland

Keurmerk E-factureren
  
SaaS 4 Channel