WPB,25333,algemeen
CloudTools
Vorige
Volgende

Print pagina E-mail alert Rss feed

Doe mee met het Nationaal Onderzoek Over Het Nieuwe Werken!
Al meer dan 2500 mensen hebben 'm ingevuld: het Nationaal onderzoek 'Over Het Nieuwe Werken'. In de antwoorden tot nu toe blijkt dat Het Nieuwe Werken vooral staat voor flexibiliteit, vrijheid en theorie, dat de deelnemers erg weinig vanuit huis werken, maar dat een meerderheid wel zelf kan beslissen waar en wanneer ze werken. Voor een meerderheid betekent dat ook ’s avonds en in het weekend. Mobiele apparaten zijn cruciaal voor Het Nieuwe Werken. Bijna iedereen (tot nu toe) ervaart minstens eenmaal per week invloed van het werk op het privéleven, en omgekeerd.

Niet helemaal eens met deze voorlopige resultaten?

Is uw mening over Het Nieuwe Vertrouwen, Het Goede Veranderen en De Betere Verantwoordelijkheid net iets anders? Dan moet u zeker meedoen met dit onderzoek. Zeker als u werkt u in een kantooromgeving met meer dan 10 medewerkers.

Tot 1 mei 2013

Klik hier om mee te doen met het Nationaal onderzoek. Het invullen van de vragenlijst kost slechts enkele minuten. Meedoen kan nog tot 1 mei 2013.

Update: De sluitingstermijn van het onderzoek is verlopen, binnenkort worden de resultaten van het onderzoek bekend gemaakt.

Uitkomsten

Voor de vijfde keer houdt het onafhankelijke Platform Over Het Nieuwe Werken een jaarlijks onderzoek naar de stand van zaken rond duurzame inzetbaarheid in Nederland. Op die website leest u straks alles over het onderzoek en de uitkomsten.


TagsTags: onderzoek, het nieuwe werken, hnw, byod
Redactie CloudTools

Over Redactie CloudTools:


De onafhankelijke redactie van CloudTools zijn professionals uit het vakgebied.Laatste Nieuwsberichten: Algemeen

Congres 'Andere kijk op werken' Congres 'Andere kijk op werken'
  Aan de slag met een moderne werkstijl (masterclass) Aan de slag met een moderne werkstijl (masterclass)
Speciale training Werken in de cloud Speciale training Werken in de cloud
  Nieuw boek: Cloudsource je ICT. Migreer zelf je bedrijf naar cloud computing Nieuw boek: Cloudsource je ICT. Migreer zelf je bedrijf naar cloud computing

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Populaire tags

onderzoek, het nieuwe werken, hnw, byod


Zoek online software

  
Stichting EuroCloud Nederland

Keurmerk E-factureren
  
SaaS 4 Channel